Το αντίο του Παπανικολάου στον Άρη…

Στην αποχώρηση του από το τμήμα τζούντο του Άρη αναφέρθηκε ο Θανάσης Παπανικολάου.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Αναλυτικά η δήλωση του  για το τμήμα τζούντο του Α.Σ Αρης:

“Μετά απο πολλά χρόνια,18 συνολικά, ενα όμορφο ταξίδι για μένα έφτασε στο τέλος του. Ένα ταξίδι διακυμάνσεων, οχι πάντα όμορφο και ονειρικό. Ένα ταξίδι όμως που άξιζε απο κάθε άποψη.

Να ευχηθώ λοιπόν στον ακούραστο μηχανοδηγό αυτου του ταξιδιού Μαλλιαρόπουλο Νίκο αθλητίατρο την καλύτερη δυνατή συνέχεια. Στους πάντα δίπλα μας σε οτι τους ζητήθηκε, οικονομική η προσωπική βοήθεια, Δημήτρη Τριανταφύλλου πλαστικο χειρουργο, Ανδρέα Τζιόβα γυναικολόγο μαιευτήρα, Κώστα οικονομίδη ηλεκτρολόγο μηχανικό και Τσαβίδη Γιώργο καθηγητή φυσικής αγωγής και πρώτο προπονητή του τμήματος απο το ξεκίνημα του, να συνεχίσουν να συμπορεύονται και να βοηθούν το τμήμα, κομμάτι του οποίου πάντα θα είναι.

Στον για χρόνια μαζί μας εργατικό και πάντα πρόθυμο Ατανάσωφ Κωνσταντίν κάθε επιτυχία στον καινούργιο δρόμο που πορεύεται. Να ευχηθώ στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους ναχουν πάντα λόγο να καμαρώνουν γι αυτά καθημερινά. Στους αθλητές του αγωνιστικού τμήματος που με τον κόπο και τη προσπάθεια τους έφεραν το σύλλογο σε δυσθεώρητα ελληνικά και ευρωπαικά επίπεδα ναναι μακριά απο τραυματισμούς  και να έχουν την ανάλογη συνέχεια στην προσπάθεια τους να πραγματώσουν τα όνειρα τους  μέσα κι έξω απο τον αθλητισμό.

Στους μικρούς των τμημάτων υποδομής να φανούν αντάξιοι και γιατί όχι και καλύτεροι όλων αυτών που τους έδειξαν τον δρόμο προς τις επιτυχίες. Στους προπονητές Τσαβίδη Γιώργο,  Περικλή Ψαλλίδα  Εθνικό προπονητή Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, Δαβιδ Τσοκούρη αρχηγό της ομαδας και προπονητή υπομονή επιμονή συνεργασία για το καλό του τμήματος.

Τελειώνοντας να ευχηθώ τον νέο υπεύθυνο του τμήματος τζούντο του Α.Σ Αρη κ. Αλέκο Σαμπρή άνθρωπο του χώρου με πολύχρονη πορεία και ιστορία στο χώρο του τζούντο πολλές επιτυχιες με κάθε δυνατή προσπάθεια και συνεργασίες για την επόμενη ημέρα του τμήματος του Α.Σ ΑΡΗ”.

 

To Top