Σπουδαία εκτός έδρας νίκη (49-59) για το μπάσκετ με αμαξίδιο!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη (49-59) για το μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη!

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Όπως ενημέρωσε το κιτρινόμαυρο τμήμα: “Σε μία αναμέτρηση όπου η Ίριδα Καβάλας ήθελε μόνο νίκη , για να ελπίζει για την τρίτη θέση του Βόρειου Ομίλου , όπου οδηγεί σε μπαράζ για το Final Four , ο Άρης πήρε το διπλό μέσα στην έδρα της . Το αήττητο του Άρη στο κλειστό της Καλαμίτσας συνεχίστηκε , αποδεικνύοντας πως δεν είναι τυχαία η πορεία του τμήματος τα τελευταία χρόνια.

Η Καβάλα πίεσε , έκλεισε την άμυνα της αλλά δεν στάθηκε αρκετό για να σταματήσει τα περιφερεικά σουτ του Άρη . Με σωστό πλάνο , κέρδισε σε όλους τους επιμέρους τομείς την Καβάλα , καταφέρνοντας το 2χ2 στις εκτός έδρας συνεχόμενες δύσκολες αναμετρήσεις .

Μένει ακόμα μία , ίσως και η πιο κρίσιμη , με τον Μέγα Αλέξανδρο , πλέον στη έδρα του Άρη , η οποία είναι αλώβητη τα τελευταία 9 χρόνια .

Το προφίλ του αγώνα :
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 09-14 , 12-11 , 19-17 , 09-17
ΗΜΙΧΡΟΝΟ 21-25
ΤΕΛΙΚΟ 49-59

Ίριδα Καβάλας
Βρασίδας , Χατζησάββας 15π. , Πολυχροπνιάδης , Δπμβρίδης , Πετράκης 14π. ( 1τρ.) ,Τσίλης 20 , Αϊβαζίδης

ΑΡΗΣ WBC (Coach Χατζηζωγίδου )
Παντελίδης , Καραδήμος , Βαρυτιμίδης , Μαλτάς 1π. , Καλογιάννης , Τσακιλτσίδης , Κεφαλάς 5 (1 τρίποντο ) , Χρυσοβέργης , Τσιντάρης 21π. , Οικονόμου 14 π. , Συμεωνίδης , Βλαστός 18π.

Πλέον το μυαλό όλων είναι στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Μέγα Αλέξανδρο την Κυριακή 13 Μαΐου , όπου καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος μας 2 πόντων του πρώτου αγώνα .

To Top