ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σπυρίδης: «Όχι στα εύκολα λάθη, υπομονή και προσοχή στα ριμπάουντ»

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Βαγγέλης Σπυρίδης, ανέλυσε τον Παναθηναϊκό, ομάδα που υποδέχεται αύριο στο Παλέ ο Άρης.

Αναλυτικά όσα είπε το μέλος του τεχνικού τιμ στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ Άρης: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία καινούργια ομάδα, με νέο προπονητή ο οποίος προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του. Έχει κρατήσει δύο ξένους, τους Νέντοβιτς και Σαντ-Ρος και έχει διατηρήσει σχεδόν αυτούσιο τον ελληνικό κορμό του.

Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι αυτό που έδειξε και στα φιλικά και στο Super Cup, ότι πρόκειται για μία πολύ δυνατή ομάδα στα ριμπάουντ. Αυτό είναι που πρέπει να προσέξουμε πρώτα απ’ όλα. Ο ΠΑΟ πηγαίνει περισσότερο στο σετ παιχνίδι. Όχι ότι δεν μπορεί να τρέξει βέβαια, αφού έχει πολλούς παίκτες που πιέζουν τις γραμμές πάσας στην άμυνα κι έτσι δημιουργεί στον αντίπαλο πίεση ώστε να κάνει το εύκολο λάθος.

Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επίθεση, να παίξουμε με υπομονή και να μην κάνουμε εύκολα λάθη. Θέλουμε να αγωνιστούμε με ενέργεια και σ’ αυτό θα μας βοηθήσει ο κόσμος μας, ο οποίος επιστρέφει στο γήπεδο μετά από 1.5 χρόνο και τον περιμένουμε στο πλευρό μας».

To Top