Σπυρίδων: “Ο Άρης πρέπει να κερδίζει πάντα”

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της μεγαλύτερης νίκης του Άρη στην Ευρώπη (6-0 επί της μαλτέζικης Χιμπέρνιανς στη Βαλέτα), ο Άγγελος Σπυρίδων μίλησε στο PRESSARIS.gr για εκείνον το θρίαμβο και την τωρινή ομάδα, η οποία κατά τη γνώμη πρέπει να… ταρακουνηθεί.
Αρχικά για το παιχνίδι με τη Χιμπέρνιανς, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είπε, με τη γνωστή ειλικρίνεια και αυθεντικότητα που τον χαρακτηρίζει: «Εντάξει τότε ήμασταν… ομαδάρα με τα όλα μας! Για ποιον να πρωτοπώ. Η αλήθεια είναι ότι πήγαμε σίγουροι, παρά το φτωχό 1-0 του πρώτου ματς και φάνηκε ότι είχαμε δίκιο να μην ανησυχούμε”.
Ενώ για το τι του έκανε εντύπωση, τόνισε: “Ήταν εντυπωσιακή η μεγάλη αστυνομική παρουσία στο γήπεδο. Αστυνομικοί με άλογα. Ήταν πραγματικά παράξενο και ποτέ δεν κατάλαβα τι ήρθαν να προστατεύσουν”.
Τέλος, η σύντομη κουβέντα έκλεισε με ένα καλοπροαίρετο, αλλά και αυστηρό σχόλιο για τον Άρη του 2011: “Ο Άρης πρέπει να πρωταγωνιστεί. Δεν είναι δυνατόν να μην κερδίζουμε στο Χαριλάου. Εμείς πάντα παίζαμε γρήγορα και αιφνιδιαστικά. Έτσι ταιριάζει στην ομάδα, στο γήπεδο και στον κόσμο μας. Η ιστορία και ο λαός του Άρη ζητάει πάντα τη νίκη. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Για να είναι ευχαριστημένος ο φίλαθλος Αρειανός πρέπει να δει πολλά. Εγώ από τον Άρη έχω απαιτήσεις. Είμαι αυστηρός, διότι όταν έπαιζα εγώ, όλοι μάτωναν τη φανέλα. Πέρυσι φάνηκε πόσο μας στοίχισαν τα εντός έδρας ανεπιτυχή αποτελέσματα. Πάντως ελπίζω και πιστεύω πως θα βελτιωθούμε αισθητά”.

To Top