Γυαλίζει το… μάτι τους για τον Άρη!

Μπορεί το Διοικητικό Εφετείο να δικαίωσε την ΓΓΑ στην υπόθεση Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας και να άνοιξε τον δρόμο για την… ελευθερία των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων, αλλά η ιστορία δεν έχει ολοκληρωθεί, αφού απομένει να επικυρωθεί και επίσημα από την Ομοσπονδία η δυνατότητα της μετακίνησής τους σε άλλες ομάδες. Στην περίπτωση του Άρη η… ανακοίνωση αυτή αποκτά μεγάλη σημασία, από τη στιγμή που έχει συμφωνήσει για να εντάξει στο δυναμικό του τρεις ποδοσφαιριστές: Σανκαρέ, Ούμπιντες και Ακόστα.

Αυτήν τη στιγμή τόσο οι παίκτες, όσο και οι κίτρινοι είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Ειδικά οι πρώτοι… Στις συνομιλίες τους με τους ανθρώπους του Άρη, αλλά και στο φιλικό τους περιβάλλον δείχνουν… διψασμένοι για μπάλα και δεν βλέπουν την ώρα να ντυθούν στα κιτρινόμαυρα. Κίτρινος πυρετός με άλλα λόγια. Γυαλίζει το… μάτι τους.

Ο Σανκαρέ, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες μέρες, ρύθμισε τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στον Αρη για τα επόμενα τρία χρόνια και περιμένει τα ευχάριστα νέα από την ΕΠΟ. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων και αμοιβαία διάθεση για να συνεργαστούν. “Είμαι έτοιμος να βοηθήσω” είπε χαρακτηριστικά στους ανθρώπους του Αρη και επανέλαβε την επιθυμία του να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η συμφωνία.

Σε ότι αφορά τον Χαβιέ Ούμπιντες, ο Αργεντινός μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών. Απομένει ένα ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συναντηθεί με τους διοικούντες την ΠΑΕ και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Αρη. Από την πλευρά του, ο Ούμπιντες εξέφραζε κι αυτός την ικανοποίησή του για την μετακίνησή του στον Άρη τονίζοντας ότι: “η παρουσία του Σάκη Τσιώλη είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα”.

Την ίδια ώρα, προ των πυλών είναι και ο Nοέ Aκόστα. Ο… τρίτος της παρέας. Ο 26χρονος Iσπανός μέσος, σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη και σε συνάντηση με τους ανθρώπους του Άρη προχώρησε το θεμα της συνεργασίας τους.

To Top