Υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου στο γυμναστήριο του Άρη

Για τα πλεονεκτήματα που διαθέτει το γυμναστήριο «Aris Fitness and Sports», που βρίσκεται στο «Κλ. Βικελίδης», μίλησε η υπεύθυνη για τη λειτουργία του, Ευδοκία Ταμπάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «ΑΡΗΣ FM 92,8».

«Το γυμναστήριο ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από τέσσερα χρόνια και είναι ήδη από τα καλύτερα και πιο σύγχρονα της πόλης. Έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η οποία συνέβαλε στην αναβάθμιση της περιοχής. Καθημερινά έρχεται πολύς κόσμος και όχι απαραίτητα φίλαθλοι του Άρη», είπε και συνέχισε:

«Το προσωπικό είναι εξειδικευμένο και είναι ανά πάσα στιγμή κοντά στον κόσμο που έρχεται να αθληθεί. Στην πρωινή ζώνη υπάρχουν δύο άτομα και το απόγευμα τέσσερα. Είναι μια καλή ευκαιρία, για τον κόσμο που αγαπάει τον Άρη και τον αθλητισμό, να έρθει να γυμναστεί και ταυτόχρονα να κάνει νέες γνωριμίες».

Για τις παροχές που προσφέρει το γυμναστήριο στον κόσμο, η κυρία Ταμπάκη εξήγησε ότι: «Υπάρχει μια ανακαινισμένη αίθουσα με ομαδικά προγράμματα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του κόσμου. Επίσης υπάρχει και αίθουσα με βάρη και μηχανήματα. Διαθέτουμε θερμαινόμενη κλειστή πισίνα, που φιλοξενεί μεγάλους αλλά και μικρά παιδιά. Από 4 ετών και πάνω, μπορούν να έρχονται και να παρακολουθούν μαθήματα κολύμβησης, κάτι που ισχύει και για τους ενήλικες. Στην πισίνα υπάρχουν πάντα τέσσερις με πέντε εκπαιδευτές στις ώρες 16:00 – 20:00 που λειτουργούν οι ακαδημίες, ενώ υπάρχει σταθερά ένας ναυαγοσώστης».

Όσο για τις τιμές του γυμναστηρίου, επισήμανε ότι έχουν μειωθεί αισθητά, ώστε να προσελκύσουν ακόμα περισσότερο κόσμο: «Φέτος κάνουμε μια προσπάθεια για να έρθουμε πιο κοντά στον κόσμο μειώνοντας τις τιμές. Η πρωινή ζώνη, 08:30 – 14:00, κοστίζει 40 ευρώ το μήνα. Επίσης, για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης Φίλων Άρη υπάρχει 15% έκπτωση, διαθέτουμε οικογενειακά και φοιτητικά πακέτα, ενώ για τα μέλη του SUPER 3 το κόστος είναι 30 ευρώ το μήνα. Αξίζει ειλικρινά κάποιος να έρθει, να συζητήσουμε από κοντά και να δει τις παροχές που προσφέρουμε».

To Top