“Ρίνγκο” στο PRESSARIS: “Ξεφτιλίστηκε ο Άρης! Αν δεν υπάρξουν αλλαγές, δεν νομίζω να έχουμε μέλλον…”

Στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Μίμη Γριμπελάκου, το “παρών” έδωσε και μία από τις μεγαλύτερες μορφές του ποδοσφαιρικού Άρη, ο Άγγελος Σπυρίδων.

Ο “Ρίνγκο” μίλησε στο PRESSARIS με σκληρή γλώσσα για τα λάθη που έγιναν φέτος και με τα οποία ξεφτιλίστηκε ο Άρης, όπως τόνισε, ενώ δηλώνει απαισιόδοξος για το μέλλον του συλλόγου αν δεν υπάρξουν βαθιές τομές!

Ερωτώμενος αρχικά για το παιχνίδι προς τιμήν του Γριμπελάκου, τόνισε: “Το παιχνίδι άξιζε να γίνει γιατί ο Μίμης Γριμπελάκος ήταν ένας παίκτης που πέρασε από τον Άρη, έδωσε πάρα πολλά, ανάμεσα σε αυτούς αναδείχθηκαν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές και χάρις στην εμπειρία του και την βοήθεια του αναδείχθηκαν πολλά νέα παιδιά. Έπρεπε να τον τιμήσουμε και να τον θυμόμαστε για πάντα”

Για την φετινή πορεία του Άρη και τι έφταιξε που δεν κατάφερε η ομάδα να εξασφαλίσει την άνοδο της από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, είπε: «Για τον Άρη τα είπα από την αρχή, έγιναν πολλά και σοβαρά λάθη. Ξεκίνησαν όλα πριν το καλοκαίρι, η ομάδα έπρεπε να έχει ένα πλάνο, να δημιουργήσει καταστάσεις και να περάσει… τραίνο την κατηγορία.

Έγιναν όμως τόσα πολλά λάθη και από τις διαδοχές στη διοίκηση μετέπειτα και δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν στο βαθμό που μπορούσαν τις καταστάσεις και το υπάρχον ρόστερ γι αυτό και ξεφτιλίστηκε η ομάδα του Άρη!

«Δεν έγινε σωστή διαχείριση. Δεν υπήρχε σχέδιο. Όλα από εκεί ξεκίνησαν .Αλλά όταν ασχολούνται όσοι δεν γνωρίζουν το αντικείμενο μοιραία γίνονται αυτά τα λάθη. Φυσικά φταίνε και οι αλλαγές στη θέση του προπονητή. Οι μεταγραφές κατά κάποιο τρόπο βοήθησαν την ομάδα, αλλά και σε αυτό το κομμάτι δεν έγινε σωστή διαχείριση”.

Για την προσπάθεια της διοίκησης του Άρη να επικρατήσει το δίκαιο και να επιτευχθεί η άνοδος:«Ενέργειες μπορεί να κάνουν αλλά δεν θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διεκδικήσουμε την άνοδο μας. Ήθελα απευθείας να γίνει αυτό. Όπως αρμόζει στην ιστορία του Άρη».

Για το αν είναι αισιόδοξος για το άμεσο μέλλον του συλλόγου: «Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος! Αν δεν μπουν στην ομάδα και δεν ενεργήσουν ανάλογα άνθρωποι που ξέρουν το αντικείμενο του ποδοσφαίρου δεν νομίζω να έχουμε μέλλον»

To Top