Σπυρίδων: «Τον Άρη τον τρύπησαν, τον ξεφλούδισαν και τον έκαναν νάνο. Μην τολμήσουν να αλλάξουν ΑΦΜ»!

Ο Άγγελος Σπυρίδων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ και στην διοικητική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Focus Fm 103,6” :

Για το ντέρμπι: « Ένα Άρης-ΠΑΟΚ έχει πάντα ιδιαιτερότητες. Τώρα υπάρχει ανισότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ θέλει την νίκη για τα πλέι οφ αλλά για τον Άρη είναι μια μάχη ζωής. Μια νίκη θα του δώσει κάποιες απειροελάχιστες πιθανότητες αλλά και ψυχολογικό αβαντάζ για την δύσκολη συνέχεια. Η πίεση που νιώθουν οι παίκτες είναι δικαιολογημένη. Αυτό είναι και το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ. ‘Εχει παίκτες με εμπειρία και μπορούν να διαχειριστούν τις καταστάσεις.»

Για τις δηλώσεις Σκόρδα: « Δεν υπήρχε λόγος να γίνουν. Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα. Ανούσια κατά την άποψή μου. Μέσα σε όλα τα κακά του Άρη δεν πρέπει να γίνει τίποτα άλλο την Κυριακή. Φοβάμαι για προβοκάτσια την Κυριακή. Εγώ έχω παίξει 18 χρόνια στον Άρη, έχω τραυματιστεί για τον Άρη, έχω κάνει φυλακή για τον Άρη. Δεν θέλω να δω το παραμικρό την Κυριακή. Μην γίνουν αυτά που έγιναν με τον Ηρακλή.»

Για τα διοικητικά και το μέλλον του Άρη: « Όλα αυτά ξεκίνησαν πριν 10 χρόνια. Όσοι ήταν μέσα στην ομάδα τον Άρη τον τρύπησαν, τον ξεφλούδισαν, τον έκανα από γίγαντα νάνο. Γι’ αυτό τώρα βρίσκεται σε αυτό το οικονομικό αδιέξοδο. Με φοβίζει πάρα πολύ η επόμενη μέρα. Ποιος θα ξαναχτίσει αυτή την μεγάλη ομάδα; Πρέπει να βρεθούν κάποιοι έμπιστοι που θα αγαπάνε ανιδιοτελώς την ομάδα και θα προσφέρουν σε αυτή. Να την αναλάβουν και να την ξαναχτίσουν εκ θεμελίων. Πρέπει να γίνει ολική αναδιοργάνωση στην ομάδα.»

Για ενδεχόμενη αλλαγή ΑΦΜ: « Σε καμία περίπτωση! Είναι «Άρης Θεσσαλονίκης» και τίποτα άλλο. Εγώ έβγαλα το πρώτο μου δελτίο στον Άρη Θεσσαλονίκης και σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεται η ομάδα το όνομά της θα είναι αυτό. Είμαι κατηγορηματικός! Η ομάδα ιδρύθηκε το 1914, ονομάζεται «Άρης Θεσσαλονίκης» και αντιπροσωπεύει χιλιάδες κόσμου.»

Για την γιορτή των 100 χρόνων του Άρη: «Πρέπει να δώσουμε το παρόν, δεν γίνεται αλλιώς. Αλλά με τι καρδιά να πας στα γενέθλια; Η γιορτή μας μάρανε»

To Top