Στάζουν μέλι οι Σανς για τον Τάκερ!

Με πολύ καλά λόγια μιλούν για τον Πι Τζέι Τάκερ ο προπονητής των Σανς, Άλβιν Τσέντρι και ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Λανς Μπλανκς, περιμένοντας από τον πρώην παίκτη του Άρη να τους δικαιώσει για την επιλογή τους να του δώσουν εγγυημένο συμβόλαιο.

Ο Λανς Μπλανκς τόνισε για τον Τάκερ πως “μπορεί να έχει μεγάλη συμβολή σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου χωρίς να σκοράρει. Αυτό είναι ένα μοναδικό προσόν. Δημιουργείς καταστάσεις που βοηθούν μια ομάδα να κερδίσει. Δεν φαίνονται στην στατιστική, αλλά φαίνονται στη νίκη, στο αποτέλεσμα”.

Ο ίδιος ο Τάκερ επεσήμανε πως “ο ρόλος μου εδώ είναι πιο εύκολος, γιατί δεν μου ζητούν να σκοράρω 20 πόντους. Ο ρόλος μου είναι περισσότερο στο να προσπαθώ να σταματήσω κάποιον στην άμυνα, να παίξω με ενέργεια και να δημιουργήσω φάσεις”.

Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Άλβιν Τσέντρι, όπως αναφέρουν οι εφημερίδες στο Φίνιξ, έβγαλε το… λάδι στους παίκτες του με πολύωρες προπονήσεις. Δεν τον πείραξε καθόλου τον Τάκερ, γιατί έχει συνηθίσει στην Ευρώπη τις διπλές προπονήσεις. “Είναι ένα παιδί που βγάζει πολύ ένταση. Ξέρει τι χρειάζεται να κάνει. Ήταν στην Ευρώπη και επέστρεψε πίσω. Δεν θέλει να πάει ξανά πίσω στην Ευρώπη”, κατέληξε ο Τσέντρι.

 

To Top