Καθησυχαστικός ο Ναούμ για τη δόση του άρθρου 44: “Θα πληρωθεί όπως γίνεται κάθε φορά”

O ταμίας του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Άρης Ναούμ μίλησε για πολλά από τα θέματα επικαιρότητας που απασχολούν τον σύλλογο, ενώ παρουσιάστηκε καθησυχαστικός σε ότι αφορά τη δόση για το άρθρο 44.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο:

«Η αλήθεια είναι πως καθυστερήσανε κάπως οι διαδικασίες αλλά Δευτέρα ή Τρίτη θα υπάρξουν εξελίξεις. Κύριο μέλημά μας από τον Ιούλιο και έπειτα ήταν να αγωνιστούμε στο πρωτάθλημα κανονικά χωρίς προβλήματα. Φυσικά έγινε το αυτονόητο και πήρε την ενημερότητα. Στη συνέχεια κάναμε επαφές για να ενισχύσουμε το διοικητικό συμβούλιο αλλά από τη στιγμή που δεν ευοδώθηκαν οι προσπάθειες για ρυθμίσεις δόσεων από την πολιτεία και άλλες, καταλήξαμε στην προσωρινή διαταγή».

Για τη νέα διοίκηση στην ΠΑΕ: «Το ιδανικότερο σενάριο όλων είναι να προκύψει ένα διοικητικό συμβούλιο που να αποτελείται από ανθρώπους γνώστες της κατάστασης και που δεν θα έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες διοικήσεις. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο προσπαθούμε εδώ και καιρό να βρούμε τους ανθρώπους που θα έχουν και την ευθύνη της υπογραφής για συγκεκριμένους λόγους. Την Δευτέρα ή την Τρίτη θα έχουμε εξελίξεις».

Για τις… διαμάχες στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ: «Η αντιπολίτευση και οι πολλές απόψεις μέσα σε ένα διοικητικό συμβούλιο υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι υγεία. Δυστυχώς όμως έχουμε φτάσει στο άλλο επίπεδο που  κατά τη γνώμη μου η αντιπολίτευση κάνει κακό στην ομάδα. Από τη στιγμή που ο κ. Σκόρδας και ο κ. Ματθαίου δεν το καταλαβαίνουν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και φυσικά δεν μπορούμε να τους επιβάλουμε τις σκέψεις και τις τυχόν αποφάσεις μας.

Κανείς μα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τον Αρη. Ούτε έχει το δικαίωμα με τις πράξεις του να κάνει κακό στο συμφέρον της ομάδας. Ο κόσμος έχει πλέον την κρίση να κρίνει τις κινήσεις του καθενός. Δεν θέλω να μπω στην άρνηση και στην αντιπαλότητα. Για ποιον λόγο να θέλουμε να αποφύγουμε την γενική συνέλευση που μας κατηγορούν; Άλλοι πρέπει να φοβούνται τον έλεγχο, όχι εμείς».

Για την δόση του άρθρου «44»: «Τα 100.000 ευρώ που λέγονται καταρχήν είναι 92.000 ευρώ και αφορούν το άρθρο 44. Δεν πιστεύω πως θα υπάρξει πρόβλημα για την δόση όπως δεν υπήρξε και τις προηγούμενες φορές. Όσοι συντηρούν το θέμα αυτό είναι εκ του πονηρού. Κάθε φορά που είναι να πληρωθεί η δόση τα πρώτα χρήματα που μπαίνουν στην άκρη είναι γι’ αυτό το θέμα».

Για τη μη συμμετοχή Λαμπριάκου, Στεφανίδη σε διοίκηση πρωτοδικείου: «Δύο είναι τα δεδομένα σε αυτή την περίπτωση. Ή θα πρέπει να τους αντικαταστήσουμε και να πάμε σε διοίκηση πρωτοδικείου ή να προσφύγουμε σε γενική συνέλευση και να αποφασιστεί εκεί το τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή το να αποφασίσουμε να πάμε σε γενική συνέλευση είναι το μόνο εύκολο. Δεν το κάνουμε όμως καθώς θέλουμε να προκύψει ένα διοικητικό σχήμα επί του παρόντος που θα επιφέρει ηρεμία και στη συνέχεια προσφεύγοντας σε γενική συνέλευση θα φανεί αν νομιμοποιηθεί».

To Top