ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Στέλνουν» Νάνι στον Άρη οι Αργεντίνοι για το κέντρο της άμυνας

«Στέλνουν» Νάνι στον Άρη οι Αργεντίνοι για το κέντρο της άμυνας.

Η ιστοσελίδα «Ellitoral» κάνει εκτενή αναφορά στο ενδιαφέρον του Άρη και στη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Νάνι με την Ουνιόν Σάντα Φε: «Ο Άρης Θεσσαλονίκης είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή.

Ο εκπρόσωπος του Νάνι έχει ξεκινήσει επαφές με τους διοικούντες την Ουνιόν Σάντα Φε, για να μείνει ο παίκτης ελεύθερος. Η ομάδα τηρεί σκληρή στάση , ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης είναι 100.000 ευρώ. Ο παίκτης, πάντως, ξεκαθάρισε ότι θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη».

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σχετικό ρεπορτάζ ο Νάνι αγωνίζεται στην θέση του σέντερ μπακ και είχε 1,5 γεμάτη χρονιά από όταν επέστρεψε στην Λατινική Αμερική (2019) έως τον Ιανουάριο του 2021. Από εκεί και πέρα έχασε την θέση του στην ομάδα του, έχοντας ως κορυφαία στιγμή του τελευταίου εξαμήνου το ενενηντάλεπτο στην νίκη (1-0) της Ουνιόν απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς.

Να σημειωθεί ότι ο 23χρονος άσος στο παρελθόν έχει περάσει από τη Ρόμα, με τους Ιταλούς μάλιστα να δίνουν το ποσό των 775.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους, ενώ πέρσι απασχόλησε μεταγραφικά την ΑΕΚ.

To Top