Στήριξαν τον πάγκο και το «πήραν» πάνω τους οι παίκτες! Ετοιμάζονται να «μιλήσουν» στο γήπεδο…

Ο Άρης βαδίζει στην επόμενη (δύσκολη) μέρα αποφασισμένος να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών και να «ξεκολλήσει» από τις τελευταίες θέσεις που προκαλούν πίεση και ανησυχία.

Η κατάσταση εξελίχθηκε βήμα-βήμα…

1. Η διοικούσα επιτροπή έδειξε αντανακλαστικά μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μίλησε επί ώρες μετά το παιχνίδι. Ξαναβρέθηκε την Κυριακή και συζήτησε τρόπους… απόδρασης από το αδιέξοδο, με αφύπνιση της ομάδας.

2. Αποφάσισε και το έκανε πράξη να βρεθεί κοντά στην ομάδα. Να ψάξει, να το «παλέψει». Να μιλήσει με τους παίκτες. Τους ξένους, αλλά και τους πιο έμπειρους, προσπαθώντας να διερευνήσουν εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που χρειάζεται να διορθωθεί άμεσα.

3. Τα σκέφτηκαν όλα. Εφόσον υπήρχε πρόβλημα στο θέμα του πάγκου, ήταν αποφασισμένοι να δράσουν άμεσα, εφόσον υπήρχαν αξιόπιστες λύσεις που θα έφερναν αποτελέσματα.

4. Δεν τέθηκε άμεσα θέμα προπονητή. Σίγουρα, όμως,… ψηλαφήθηκε ακόμη και αυτό το κομμάτι. Εάν ήταν το πρόβλημα, θα προχωρούσαν πιο ουσιαστικά. Όμως αποδείχθηκε, όμως, ότι δεν προκύπτει αυτήν τη στιγμή πρόβλημα με το προπονητικό δίδυμο. Το αντίθετο μάλιστα…

5. Με βάση τα λόγια όλων των παικτών οι Πασιαλής, Μπουγιουκλής έχουν το λιγότερο μερίδιο ευθύνης. Οι παίκτες στήριξαν τον πάγκο του Άρη με τα λόγια τους προς τη διοίκηση. Περιέγραψαν με τα καλύτερα λόγια την συνεργασία τους με τους Πασιαλή, Μπουγιουκλή!

6. Και δεν έμειναν εκεί. Το «πήραν» πάνω τους. «Εμείς φέραμε την ομάδα σε αυτό το σημείο, εμείς θα την επαναφέρουμε εκεί που της αξίζει». Αυτό ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τα χείλη των ποδοσφαιριστών.

Ο Άρης προχωράει μπροστά. Έχει τον… τελικό της Κομοτηνής με τον Πανθρακικό. Η νίκη είναι μονόδρομος. Εκεί δεν θα χρειάζονται λόγια, αλλά πράξεις. Και οι παίκτες του Άρη δείχνουν αποφασισμένοι να «μιλήσουν» με αυτές. Άλλωστε έχουν δώσει δείγματα, ότι μπορεί να τα καταφέρουν.

To Top