Αφιερώνουμε την νίκη επί του ΠΑΟΚ στον κόσμο μας!

Γεια σας φίλοι του Άρη! Επικοινωνούμε και πάλι μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Ο Άρης κέρδισε το παιχνίδι τον ΠΑΟΚ, τον αιώνιο αντίπαλο της με 3-0. Ήταν μια καθαρή και δίκαιη νίκη, η οποία ήρθε μέσα σε ένα γήπεδο με αρκετό κόσμο.

Μπορέσαμε και πήραμε αυτό που θέλαμε, δηλαδή τους τρεις βαθμούς, σκαρφαλώσαμε στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ είχαμε και μια καλή απόδοση από πλευρά μας. Στο πρώτο και στο τρίτο σετ  μέχρι τους 20 πόντους ήμασταν κοντά με τον αντίπαλο όμως μείναμε πιστοί στην τακτική και με την κατάλληλη ηρεμία τα κατακτήσαμε.

Προσωπικά αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες με τον τραυματισμό μου, αλλά προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπορούσα, όταν με χρειάστηκε η ομάδα. Οι συμπαίκτες μου είναι αλήθεια ότι πάλεψαν πολύ και φτάσαμε όλοι στο τέλος σε αυτό το καθαρό 3-0.

Από την πείρα μου όλα αυτά τα χρόνια τέτοιες νίκες είναι σημαντικές, γιατί δίνουν ισορροπία και ηρεμία στην ομάδα για την δύσκολη συνεχεία που έχουμε μπροστά μας.

Παράλληλα, όμως αποκτάει και μια ξεχωριστή σημασία, καθώς προκαλεί και μεγάλη ικανοποίηση, πέρα από εμάς τους ίδιους, όσο και στους οπαδούς, μας στους οποίους και την αφιερώνουμε.

Γνωρίζουμε πόσο τους χαροποιεί. Τώρα τους θέλουμε στο πλευρό μας για τα δύσκολα παιχνίδια αρχής γενομένης το Σάββατο με την Λαμία.

Συνεχίζουμε με αποκλειστικό στόχο στο κάθε παιχνίδι να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό και όσο ψηλά φτάσουμε. Είμαστε μια ομάδα μόνο από Έλληνες, τα πάμε καλά πιστεύω και προσπαθούμε πάντα να δίνουμε το κάτι παραπάνω για τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας…

To Top