Ψυχολογικά έτοιμος, περιμένει την ευκαιρία

Στην προπόνηση της Τετάρτης, το τεχνικό δίδυμο του Άρη δοκίμασε τον Μιχάλη Γιαννίτση σε θέση στόπερ. Ο ίδιος είναι ψυχολογικά έτοιμος και περιμένει την ευκαιρία του.

Έχουν ακουστεί πολλά για το ταλέντο του. Πέρυσι σε ανύποπτο χρόνο και πριν ο Άρης αποκτήσει τον Καλίφα Σανκαρέ ο Σάκης Τσιώλης είχε πει: «Τι να τον κάνω τον Σανκαρέ, εγώ έχω τον Γιαννίτση», αλλά τελικά δεν έπαιξε ούτε λεπτό!

Πολύς κόσμος στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο –μεταξύ των οποίων και ο Νίκος Πασιαλής- είχε τονίσει ότι ο νεαρός στόπερ είναι από τους πλέον αδικημένους, αφού δεν έχει πάρει ευκαιρίες και τα παιχνίδια στα οποία έπαιξε, αγωνίστηκε ως ακραίος μπακ (κυρίως αριστερός, αλλά και δεξιός) με αποτέλεσμα να μην έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων, κάτι λογικό αφού έπαιζε σε μία θέση που δεν την ξέρει, δεν είναι η φυσική του και δεν μπορεί να ανταποκριθεί ίσως και λόγω σωματοδομής.

Τελικά, οι προπονητές του Άρη σκέφτονται σοβαρά να του δώσουν την ευκαιρία στο ματς με τον Πανθρακικό. Σε μια τέτοια περίπτωση κι εφόσον ο Μιχάλης Γιαννίτσης ξεκινήσει ως το ένα από τα δύο βασικά στόπερ θα είναι η πρώτη φορά φέτος για την αρχική ενδεκάδα. Να θυμίσουμε ότι με τον Παναθηναϊκό είχε παίξει περίπου ένα τέταρτο στη θέση όταν και αποβλήθηκε ο Μανώλης Παπαζαχαρίας.

 

To Top