ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στήριξη διαρκείας στον Άρη από κάθε γωνιά του πλανήτη!

Σε κυκλοφορία βρίσκονται από χθες τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν 2021-22! ΠΑΕ Άρης και κόσμος προχωράνε μαζί, μια “γροθιά”, με την στήριξη να έρχεται από κάθε γωνιά του πλανήτη!

Όπως φάνηκε από την πρώτη μέρα χθες, υπάρχει μεγάλη διάθεση από τους φιλάθλους να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας της νέας σεζόν, προσμένοντας το άνοιγμα των γηπέδων μετά από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι και τον Μάιο του 2021. Τα μηνύματα είναι όχι μόνο από τη Θεσσαλονίκη ή την Βόρεια Ελλάδα, αλλά από κάθε σπιθαμή της ελληνικής επικράτειας, ενώ υπάρχουν και πολλοί φίλαθλοι του Άρη στην Ευρώπη, την Αμερική μέχρι και την Αυστραλία!

Χαρακτηριστικά η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανέφερε από την πρώτη στιγμή ότι: “Μετά από ένα χρόνο απουσίας, πλησιάζει η ώρα που θα επιστρέψουμε ξανά στο “σπίτι” μας. Μετράμε αντίστροφα για να βρεθούμε και πάλι μαζί στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022” ενώ από την Τετάρτη στις 10:00 ξεκίνησε η πώληση, ηλεκτρονικά από το viva.gr και από την ARIS F.C. Boutique.

Όπως προέτρεψε η ΠΑΕ: “Όσοι προσέρχονται στην ARIS F.C. Boutique για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας. Προς διευκόλυνση των φιλάθλων και προς αποφυγή συνωστισμού, συνιστάται η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων μέσω Viva.gr. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους περσινούς κάτοχους Εισιτηρίων Διάρκειας και με νεότερη ανακοίνωση της θα ενημερώσει για επιπλέον παροχές”.

Για περισσότερες πληροφορίες: arisfc.com.gr”

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

To Top