Στήριξη σε Τσιώλη ζήτησε ο Κυζερίδης

Πίστωση χρόνου και στήριξη στον Τσιώλη πρότεινε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Νίκος Κυζερίδης αναφερόμενος στο κακό ξεκίνημα των κίτρινων, ενώ έκανε λόγο για θέμα συγκυριών.

«Ο Άρης δεν ξεκίνησε όπως περίμενε όλη η οικογένεια του Άρη, ο προπονητής και η διοίκηση. Είναι θέμα ψυχολογίας. Χρειάζεται μια νίκη για να πάρει ώθηση η ομάδα. Τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι βαριά. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όμως όλοι , κόσμος, διοίκηση, ποδοσφαιριστές , και προπονητής να λειτουργούν όλοι σαν μια γροθιά» είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής των κίτρινων μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις» ενώ παράλληλα, ζήτησε από τη διοίκηση να στηρίξει τον Σάκη Τσιώλη: «Πρέπει να στηριχτεί ο προπονητής. Θεωρώ ότι ο Άρης έχει καλό ρόστερ και καλό προπονητή. Δεν έχω δουλέψει ποτέ με τον κ.Τσιώλη αλλά από όσα γνωρίζω είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές , ανερχόμενος, που έχει να δώσει πολλά στον Άρη και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διοίκηση πρέπει να τον στηρίξει και πιστεύω ότι στο τέλος θα βγει κερδισμένη. Πρέπει να σταματήσει να υπάρχει η νοοτροπία ότι όταν κάτι δεν πάει καλά αυτός που την πληρώνει είναι ο προπονητής. Χρειάζεται χρόνος. Μόνο όταν περάσει ένας ολόκληρος χρόνος μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Σε δύο και σε τρεις μήνες δεν μπορείς να τον κρίνεις».

Για το αν ο Άρης χρειάζονταν ένα σέντερ φορ, ο Νίκος Κυζερίδης συμπλήρωσε:
«Σαν πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη δεν μπορώ να πω για τις αδυναμίες. Αυτά τα ξέρει καλύτερα ο προπονητής. Η διοίκηση του Άρη είχε το χρόνο να κάνει κινήσεις. Κάποιες μεταγραφές επιτεύχθηκαν κάποιες άλλες δεν κατέστη δυνατό να γίνουν. Δεν μπορώ να πω εάν χρειαζόταν ένα σέντερ φορ ή όχι. Ίσως εάν τα αποτελέσματα ήταν διαφορετικά να μη συζητούσαμε για αυτό. Ο Άρης χρειάζεται παίκτες ηγέτες. Παίκτες που να μπουν μπροστά και να οδηγήσουν την ομάδα στις νίκες του.

Όσο αφορά τις άλλες προσθήκες που έγιναν πρόσφατα πιστεύω ότι θα βοηθήσουν στη συνέχεια. Προσωπικά μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει ο Άρης, απλά ακόμα δεν του έχει βγει. Είναι θέμα ατυχών συγκυριών και χρόνου».

To Top