Στήριξη στη Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ, σκοράρουν και οι δύο στη Μπουντεσλίγκα

Επιβεβαιώθηκαν χθες τα φαβορί στα πρώτα ματς των προημιτελικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τη Μάντσεστερ Σίτι να επικρατεί κόντρα στην Ατλέτικο (1-0) και τη Λίβερπουλ να φεύγει με το «διπλό» από τι Λισαβόνα, ενάντια στην Μπενφίκα (1-3).

Απόψε, η Τσέλσι «φιλοξενεί» τη Ρεάλ, ενώ η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Μπάγερν. Για την Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Βερολίνο την Άλμπα, ενώ δράση υπάρχει και στη Μπουντεσλίγκα.

Η πλήρης παρουσίαση του pame stoixima casino live

  1. Άουγκσμπουργκ – Μάιντζ (19:30)

Εξ αναβολής ματς για την 26η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η Άουγκσμπουργκ προέρχεται από νίκη-ανάσα επί της Βόλφσμπουργκ (3-0). Δεύτερο τρίποντο στα τρία τελευταία ματς και πήρε αέρα τριών βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Η Μάιντζ αδικείται από το «Χ» με την Γκλάντμπαχ. Μόνο με νίκη απόψε θα μπορεί να συνεχίζει να ελπίζει σε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βέβαια εκτός έδρας αγνοεί το διπλό εδώ και 8 εξόδους (0-2-6).

➥ Η Άουγκσμπουργκ είναι δυνατή εντός, όμως η Μάιντζ είναι ανώτερη ομάδα. Περιμένουμε ισορροπημένο ματς, αλλά με γκολ εκατέρωθεν. Το G/G πληρώνει 1.75.

  1. Βιγιαρεάλ – Μπάγερν (22:00)

Η Βιγιαρεάλ έκανε το κόλπο γκρόσο στον προηγούμενο γύρο, αποκλείοντας τη Γιουβέντους, μάλιστα με εκτός έδρας θρίαμβο (3-0). Πάντως δεν είναι σε καλή κατάσταση η ισπανική ομάδα, προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα από την ουραγό της Πριμέρα, Λεβάντε, παίζοντας μάλιστα με βασικούς. Η Μπάγερν ήταν εντυπωσιακή στη ρεβάνς της φάσης των «16» κόντρα στη Σάλτσμπουργκ (7-1), το ίδιο και στο πρόσφατο ματς στην Μπουντεσλίγκα (4-1 τη Φράιμπουργκ), όπου όμως έκανε.. γκάφα (έπαιξε για 15 δευτερόλεπτα με 12 παίχτες) και κινδυνεύει να το χάσει στα «χαρτιά». Δεν έχουν σημαντικές απουσίες οι δύο ομάδες.

➥ Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο ζευγάρι, ωστόσο η αδυναμία της Μπάγερν να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της μάς επιτρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση του διπλού συνδυάζοντάς το με γκολ. Το combo 2 & over 2,5 πληρώνει 2.05.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

To Top