Στήριξη στο τεχνικό δίδυμο και μια γροθιά η ομάδα στη δύσκολη συνέχεια

Ο Χρήστος Βελώνης καταγράφει στο blog του την αγωνιστική κατάσταση του Άρη μετά τις δυο ήττες από Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα, εντοπίζει το πρόβλημα και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε Πασιαλή, Μπουγιουκλή.

 Η ομάδα αντιμετωπίζει εμφανές πρόβλημα μέσα στην έδρα της. Με εξαίρεση δυο-τρία παιχνίδια ο Άρης δεν έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει εύκολα ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο περίπου επίπεδο αγωνιστικά.

Αυτό που θα λύσει το πρόβλημα είναι η αποφασιστικότητα στα πρώτα λεπτά. Ο Άρης μέσα στην έδρα του πρέπει να σκοράρει μέσα στα πρώτα 10-15 λεπτά. Από την αρχή των αγώνων οφείλει να βάζει τους κανόνες στο γήπεδό του και φυσικά να αποφεύγει την παραβίαση της εστίας του, κάτι που δεν έχει καταφέρει φέτος πλην ελαχίστων εξαιρέσεων στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Όλοι γνωρίζουμε πως η χρονιά θα είναι δύσκολη. Τα παιδιά έχουν δείξει μέχρι τώρα ότι έχουν τη διάθεση να υπερβάλλουν προκειμένου να αποφύγει νη ομάδα τις περιπέτειες. Ο Άρης θα μπορούσε με βάση την απόδοσή του σε κάποια παιχνίδια να είχε μεγαλύτερο βαθμολογικό κέρδος. Από δω και πέρα, κάθε παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό, έχει τη δική του βαρύτητα. Κάθε χαμένος βαθμός, αποτελεί απώλεια.

Όσο για τις φήμες που αναπτύχτηκαν τις τελευταίες μέρες στο θέμα του προπονητή, θα έλεγα πως αυτή τη χρονική περίοδο μια τέτοια κίνηση αλλαγής θα ήταν άστοχη.

Ο Άρης πρέπει να συνεχίζει με τους προπονητές που έχει. Δεν υπάρχει χρόνος για να γνωρίσει κάποιος άλλος προπονητής την ομάδα άμεσα στη διάρκεια του πρωταθλήματος λίγο πριν το τέλος του πρώτου γύρου.

Παίκτες και προπονητές, όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά. Να είναι μια γροθιά. Περιθώρια υπάρχουν, χρειάζεται προσπάθεια.

 

To Top