Στα… γαλάζια Κατίδης και Διούδης

Στην Αθήνα και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά βρέθηκαν σήμερα οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Άρη Γιώργος Κατίδης και Σωκράτης Διούδης (ο Γιάννης Γιαννιώτας αν και αρχικά είχε κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Τσάνα παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη), οι οποίοι συμμετείχαν στην πρώτη προγραμματισμένη προπόνηση της Εθνικής Νέων.
 
Συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επρόκειτο να πραγματοποιήσει δύο ακόμα προπονήσεις, αύριο στις 16:30 και την Τετάρτη στις 12:00, όμως τελικά αποφασίστηκε η διεξαγωγή μόνο της πρώτης.
 
Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, Κατίδης και Διούδης αναμένεται να επιστρέψουν αύριο στη Θεσσαλονίκη και την Τετάρτη να τεθούν ξανά υπό της οδηγίες του νέου τους τεχνικού Μανουέλ Μασάδο.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι οι συναντήσεις αυτές των Ελλήνων διεθνών γίνονται με αφορμή τη συμμετοχή τους στην elite round του Euro 2012 (U-19), το διάστημα 23-28 Μαΐου όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με τη διοργανώτρια Δανία, την Τουρκία και την Κύπρο.
 
Η συμμετοχή αυτή της ελληνικής ομάδας εξασφαλίστηκε στα γήπεδα της Αρμενίας τον περασμένο Οκτώβριο με βασικούς πρωταγωνιστές τους δύο παίκτες των “κίτρινων”, με τον Γιώργο Κατίδη μάλιστα, που αποτελεί εδώ και χρόνια αναντικατάστατο στέλεχος της “γαλανόλευκης”, να χρίζεται τρεις φορές σκόρερ σε ισάριθμους αγώνες φορώντας παράλληλα το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

To Top