ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στα… κάγκελα ο Άρης, “πληγή” η διαιτησία, “τρικλοποδιές” χωρίς τέλος

Στο ίδιο έργο θεατής ο Άρης. Για μια ακόμη φορά η κιτρινόμαυρη ομάδα αναγκάζεται να είναι στα… κάγκελα για την “πληγή” της διαιτησίας, με “τρικλοποδιές” χωρίς τέλος.

Οι κιτρινόμαυροι βίωσαν και χθες μια ακόμη εχθρική διαιτησία. Ναι μεν είχαν αρκετά προβλήματα, σίγουρα θα μπορούσαν να είναι πιο αποτελεσματικοί, αλλά είναι γεγονός ότι ο Πορτογάλος Γκοτίνιο στο γήπεδο και ο Ναρκίσο στο VAR έκλεισαν τα μάτια σε καθαρό πέναλτι πάνω στον Φαμπιάνο, ενώ άφησαν τον Άρη με 10 παίκτες από το 60′!

“Σωστά ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι στη φάση που ο Αθανασιαδης γκρεμίζει τον Φαμπιανο . Αφού δεν…. σκότωσε τον παίκτη της ομάδας μας δεν υπάρχει παράβαση!!! Κύριε Μπένετ καληνύχτα. Εάν έχεις λίγη τσίπα οφείλεις τώρα κιόλας να επιστρέψεις στην Αγγλία. Όσο για σένα κ. Αυγενάκη , παραμένεις θεατής των όσων συμβαίνουν και καταστρέφουν το ποδόσφαιρο. Καληνύχτα και καλή τύχη σε όλους σας. Ντροπή …” ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ, καταγράφοντας την οργή που υπάρχει.

Πέρα από τις όποιες αδυναμίες της κιτρινόμαυρης ομάδας και τα προβλήματά της που της στέρησαν βαθμούς και ηρεμία, είναι γεγονός ότι δέχθηκε πολλά και σημαντικά… πλήγματα από τη διαιτησία.

To Top