ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό, αποκόμισε οφέλη ο Άρης σε ένα τεστ… χαρακτήρα

Ο Άρης κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό, ήταν ανταγωνιστικός και αποκόμισε οφέλη από το χθεσινό παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η αναμέτρηση με την ομάδα του Πειραιά ήταν ένα “τεστ χαρακτήρα”, το οποίο πέρασαν με επιτυχία οι “κίτρινοι”, τηρουμένων πάντα των αναλογιών και με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας, που υπάρχει μεταξύ των δυο αντιπάλων.

Παρά τις δυο απουσίες στη φροντ λάιν (Σανόγκο και Καββαδάς), η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, όχι μόνο δεν φοβήθηκε τον Ολυμπιακό, αλλά πάλεψε στα ίσια κι αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος από τον αγώνα στο Φάληρο. Ο Άρης κρατά την εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και προχωρά, στοχεύοντας να παρουσιαστεί βελτιωμένος στα παιχνίδια, που έρχονται.

Σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα στις 17 Φεβρουαρίου, οι “κίτρινοι” θα τεθούν αντιμέτωποι ξανά με τους Πειραιώτες, στον προημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σε έναν νοκ άουτ αγώνα, με τελείως διαφορετικό χαρακτήρα και με τις δυο ομάδες να έχουν προσθήκες, καθώς χθες υπήρχαν απουσίες εκατέρωθεν, ενώ ο Άρης αναμένεται να αποκτήσει έναν ξένο παίκτη, στη θέση του τραυματία Ίσμαελ Σανόγκο.

To Top