Στα κίτρινα και ο Κανιάδας, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τον Άρη (photo-video)

Κάτοικος Θεσσαλονίκης θα είναι μέχρι το τέλος της περιόδου και ο Χεσούς Κανιάδας στο πλευρό του Λούκας Αλκαράθ, o οποίος μετακόμισε από την Γρανάδα για να ενισχύσει το τεχνικό τιμ των κίτρινων.

Ο νεαρός προπονητής με προϋπηρεσία σε Γρανάδα και Μάλαγα και ειδικότητα στα… «στημένα», εκεί όπου “πονάει” ο Άρης, βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αποτελέσει το “δεξί χέρι” του Αλκαράθ Φρόντισε, μάλιστα, να γνωρίσει το νέο ποδοσφαιρικό του… σπίτι και να φωτογραφηθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης, φορώντας με ένα πλατύ χαμόγελο τη φόρμα της νέας του ομάδας του Άρη και να πιάσει δουλειά. Και ο ίδιος γνωρίζει ότι ο Άρης βρίσκεται σε μια δύσκολη αποστολή, έχοντας μιλήσει με τον 46χρονο τεχνικό των κίτρινων.

O Ισπανός ατζέντης του, ο Ράφα Ροντίγκεθ (είναι επίσης μάνατζερ του Αλκαράθ), αφού γράφει στο επίσημο σάιτ του, ότι: «ο Κανιάδας έφτασε στην πόλη της Θεσσαλονίκης για να ξεκινήσει μια νέα και συναρπαστική φάση της καριέρας του, είναι ενθουσιασμένος από την νέα του ομάδα τον Άρη και την νέα αυτή ευκαιρία που του δίνεται», φρόντισε να… χαιρετήσει την νέα αυτή συνεργασία, ανεβάζοντας μάλιστα βιντεάκι από τον κόσμο του Άρη και πιο συγκεκριμένα από ένα αφιέρωμα του Super3.

Δείτε τη φωτό του Κανιάδας στα κίτρινα και τη σχετική φωτογραφία:

 

To Top