Γρόλλιος στο PRESSARIS: «Χαμηλά η μπάλα. Οι τελικές αποφάσεις ενώπιον γενικής συνέλευσης»

Η συνάντηση της Κοινωνίας Μελών με τον Κώστα Παναγιωτίδη ανήκει στο παρελθόν. Μέχρι την επόμενη επαφή ανάμεσα στους κίτρινους και τον επιχειρηματία, ο οποίος υποστήριξε ότι εκπροσωπεί άλλους επιχειρηματίες από την Ρωσία, αναμένεται να μεσολαβήσει ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.

Ο ομογενής επιχειρηματίας διεμήνυσε ότι θα μεταβεί στη Ρωσία την ερχόμενη Τετάρτη, προκειμένου, όπως δήλωσε και στο PRESSARIS να κάνει γνωστά τα πρώτα στοιχεία που αναφέρθηκαν στη συνάντηση. Μέχρι τότε ο Άρης θα βαδίζει στον δύσκολο δρόμο της επιβίωσης. Χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα. Ο Άρης δεν μπορεί να μπει στην λογική ενός σίριαλ εντυπώσεων. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τι δήλωσε ο Παναγιωτίδης

Το PRESSARIS ζήτησε μια τοποθέτηση σχετικά με το θέμα από τον πρόεδρο της ΚΜΑ Άγγελο Γρόλλιο, ο οποίος ήταν παρών στη συνάντηση μαζί με τον Παναγιώτη Αλεξανδρίδη και τον Νίκο Στακιά.

Λιτή και συγκεκριμένη η τοποθέτηση αυτή. «Βρεθήκαμε, μιλήσαμε, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα, από την στιγμή που δεν μπήκαμε σε ουσιαστικά θέματα. Μας είπε από την πρώτη στιγμή ότι δεν είναι αυτός που μπορεί να σηκώσει το βάρος, αλλά υπάρχουν επιχειρηματίες από τη Ρωσία» μας είπε αρχικά και υπογράμμισε:

«Τον ενημερώσαμε προφορικά για κάποια στοιχεία, τη στιγμή που ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ είναι σε εξέλιξη. Κρατάμε… χαμηλά την μπάλα. Ξεκαθαρίζουμε ότι και να γίνει οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν από τη γενική συνέλευση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ το ρεπορτάζ, όπως σας το παρουσίασε το PRESSARIS

 

To Top