ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα… κόκκινα η προετοιμασία! Οικογενειακό διπλό σε συνθήκες… αγώνα σήμερα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”!

Η πλέον απαιτητική προπόνηση της εβδομάδας θα είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, με τον Άκη Μάντζιο να αποφασίζει την διεξαγωγή οικογενειακού διπλού στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

O προπονητής του Άρη επέλεξε τον συγκεκριμένο τρόπο, προκειμένου να κορυφωθεί σήμερα η ένταση που έδωσε στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα, κρατώντας τους παράλληλα σε εγρήγορση από την στιγμή που δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα το Σαββατοκύριακο.

Έτσι λοιπόν, θα παρατάξει δύο ενδεκάδες το απόγευμα στον αγωνιστικό χώρο του “Κλεάνθης Βικελίδης” και θα ζητήσει από τους παίκτες του, τα 60-70 λεπτά που θα αγωνιστούν σε αυτό το διπλό, να το αντιμετωπίσουν σαν… επίσημο ματς.

Είναι κι ένας τρόπος για να ξεφύγουν από την ρουτίνα, με τις συνεχείς προπονήσεις, καθώς ο Άρης έδωσε το τελευταίο του επίσημο ματς στη 1 Νοεμβρίου και το επόμενό του θα είναι στις 21/11 (πιθανότατα) απέναντι στον Παναιτωλικό.

Συν τις άλλοις, είναι και μία καλή ευκαιρία για τον Άκη Μάντζιο να εξάγει καλύτερα συμπεράσματα για την βελτίωση ορισμένων ποδοσφαιριστών του στους τομείς που δούλεψε όλο το τελευταίο διάστημα μαζί τους.

Έπειτα από την σημερινή προπόνηση που θα είναι στα… κόκκινα, οι παίκτες του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν “ανάσες” το Σαββατοκύριακο και από την Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

 

To Top