Στα «ραντάρ» της Τορίνο ο Βλάσιτς

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της Τορίνο για τον Κροάτη μεσοεπιθετικό της Γουέστ Χαμ, Νίκολα Βλάσιτς όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ.

Έτοιμη να ενισχυθεί σημαντικά στη μεσοεπιθετική της γραμμή είναι η Τορίνο καθώς όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι «ταύροι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκολα Βλάσιτς από τη Γουέστ Χαμ.

H ομάδα του Ιβάν Γιούριτς μετά την απώλεια του Αντρέα Μπελότι, επιθυμεί να βρει το νέο της ηγέτη στο πρόσωπο του Κροάτη μεσοεπιθετικού. Ο τεχνικός του ιταλικού συλλόγου θα επιθυμούσε να είχαν γίνει νωρίτερα οι μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και να έχει ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα του, ωστόσο φαίνεται πως τις τελευταίες ημέρες… κάτι κινείται! Η Τορίνο,στην προκειμένη περίπτωση, επιθυμεί τον δανεισμό του Βλάσιτς για την επικείμενη σεζόν με οψιόν αγοράς.

Ο 24χρονος διεθνής Κροάτης που μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στην Έβερτον και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, φόρεσε την περσινή σεζόν τη φανέλα της Γουέστ Χαμ σε 19 αναμετρήσεις βρίσκοντας δίχτυα 1 φορά, ενώ έφτασε με τα «σφυριά» μέχρι και τα ημιτελικά του Europa League.

 

To Top