ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα σκαριά ραντεβού της Big 4 της… διαπλοκής για το θέμα της διαιτησίας

Στα σκαριά ραντεβού της Big 4 της… διαπλοκής για το θέμα της διαιτησίας, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την δυσοσμία που εκπέμπει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την πρόθεση των συνομοσπονδιών να καθίσουν γύρω από το ίδιο τραπέζι με τους ιδιοκτήτες της Big 4 της… διαπλοκής (των τεσσάρων ομάδων που ευθύνονται για το μεγαλύτερο μέρος των δεινών του ποδοσφαίρου) για μια κουβέντα που εν πολλοίς θα «εγγυηθεί» την ομαλή διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος ως το φινάλε του. Μέχρι και πριν τις επόμενες εκλογές της ΕΠΟ δηλαδή.

Στην Αθήνα αναμένεται να τα πουν οι Λάκοβιτς, Νικολά, Φούσεκ και Χούμπελ με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Των τεσσάρων ομάδων που οι ιδιοκτήτες αλλάζουν κατά καιρούς τα “κλειδιά” της… παράγκας, για να έχουν το “πάνω χέρι” στο ποδόσφαιρο, με θύμα το ίδιο το άθλημα. Προφανώς παρουσία του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη.

Το πότε θα γίνει και αν θα γίνει θα φανεί τις επόμενες μέρες, την ώρα πάντως που υπάρχει και το διοικητικό συμβούλιο της Superleague 1 την Δευτέρα (13:30) για το θέμα της διαιτησίας…

To Top