Χαραλαμπίδης: “Ματς ζωής και θανάτου με Άρη, δεν θα πέσει ο ΠΑΟΚ”

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν απόλυτος μετά τη βαριά ήττα της ομάδας του στο Ιβανώφειο. Αρχικά αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ηρακλή λέγοντας ότι… «αξίζουν συγχαρητήρια στον Ηρακλή γιατί ήταν φανερά καλύτερος από εμάς και κέρδισε δίκαια. Η εικόνα της ομάδας μου, θεωρώ ότι, δεν είναι εικόνα ομάδας η οποία παλεύει για τη σωτηρία. Προσωπικά, λυπάμαι πολύ και ζητάω συγνώμη».

Αναφέρθηκε στη συνέχεια υποστηρίζοντας ότι: «Τα ψέματα τελείωσαν. Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και βρισκόμαστε σε δεινή βαθμολογική θέση. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν πρόκειται να πέσει αυτή η ομάδα. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα παλέψουμε αρχής γενομένης της επόμενης αναμέτρησης η οποία είναι ζωής ή θανάτου και το μόνο που έχω να πω είναι ότι η ομάδα δεν πρόκειται να πέσει. Σας δίνω μια υπόσχεση προσωπική, δεν εμπλέκω κανέναν, θα βρούμε τη λύση εκ των έσω, δεν περιμένουμε να κάνουμε 5 αλλαγές για να σωθούμε, θα παλέψουμε με τα δεδομένα που έχουμε και θα σωθούμε».

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, στάθηκε στις αντιδράσεις των παικτών του. «Είχαμε κάκιστες επιλογές επιθετικά και κακές αντιδράσεις αμυντικά. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλη εικόνα όταν έχουμε αυτή την αντίδταση. Δεν γίνεται σε κάθε αγώνα να δεχόμαστε 50 πόντους στο ημίχρονο. Υπάρχει πρόβλημα, είναι ξεκάθαρο αλλά δεν έχουμε άλλη δικαιολογία. Παίζουμε τη ζωή μας πλέον και δεν γίνεται να δεχόμαστε τόσους πόντους».

To Top