ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στα συν οι επιστροφές Ροζ, Ματίγια, τεστ για τις απουσίες Κόρχουτ, Βέλεθ

Οι Λίντσεϊ Ροζ και Χαβιέ Ματίγια θα είναι τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη στον αγώνα με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης, αποτελώντας τα δυο συν στην “φαρέτρα” του Μίχαελ Ένινγκ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Γάλλος αμυντικός εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του, ενώ ο Ισπανός μέσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στους προσαγωγούς και αμφότεροι τέθηκαν στη διάθεση του Γερμανού προπονητή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Φραν Βέλεθ και Μιχάι Κόρχουτ θα είναι εκτός αγώνα, λόγω τιμωρίας.Οι δύο αμυντικοί του Άρη έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες έκαστος και στον συγκεκριμένο αγώνα δηλώθηκαν να εκτίσουν την μία αγωνιστική της τιμωρίας τους.

Οι επιλογές για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό αυτή τη στιγμή είναι δύο. Είτε να αφήσει το δεξί άκρο της άμυνας τον Ούγκο Σόουζα, που έπαιξε βασικός στο Αγρίνιο και να παίξει ο Ροζ στα στόπερ, είτε ο Ροζ να αγωνιστεί δεξί μπακ και ο Σόουζα μαζί με τον Δεληζήση στα στόπερ.

Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας του Άρη. Σε παλαιότερα ματς που έλειψε ο Κόρχουτ κλήθηκε ο Λούκας Σάσα να τον καλύψει, αλλά φάνηκε παράλληλα και η αδυναμία της μεσαίας γραμμής να διαχειριστεί τα ματς χωρίς τον Βραζιλιάνο.

Μία επιλογή θα μπορούσε να ήταν ο Σόουζα για τον Ένινγκ, παρότι δεν είναι η φυσική του θέση και το αριστερό του πόδι είναι το αδύναμο.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να κάνει σήμερα και τις τελικές του δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στη κυριακάτικη αναμέτρηση.

To Top