ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντουάρτε: 43 λεπτά σε δυο αγώνες με μικτές αποδοχές… 1.000.000 ευρώ!

Ο Λερίν Ντουάρτε αποτελεί “ξένο σώμα” για τον Άρη, επειδή πολύ απλά το επέλεξε ο ίδιος με την αγωνιστική, αλλά και την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Ολλανδός θα περάσει στην ιστορία ως ένας από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν, είδαν και δεν… ακούμπησαν, “φορτώνοντας” τον σύλλογο με ένα βαρύ συμβόλαιο. Ο 29χρονος μέσος (επιλογή του πρώην τεχνικού διευθυντή Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου) αγωνίστηκε μόλις σε δυο αγώνες στο Κλεάνθης Βικελίδης. Με την ΑΕΛ (2-3) για 20 λεπτά και με τον Παναιτωλικό (2-0) για 23 λεπτά… Σε άλλα έξι ματς ήταν στον πάγκο χωρίς να αγωνιστεί δευτερόλεπτο.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι με τον Άρη ήταν τριετές, με μικτές αποδοχές (μισθοί συν εφορία) που αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ!

Ο Ολλανδός μέσος δείχνει πλέον να “στρογγυλοκάθεται” πάνω στο μεγάλο του συμβόλαιο και δεν κάνει υποχωρήσεις για να το λύσει κατά την διάρκεια των συζητήσεων του με τους κιτρινόμαυρους. Όπως έγινε και χθες γνωστό, ζητάει το 60% των αποδοχών του στα τρία χρόνια για να το λύσει, αρνούμενος μια γενναία πρόταση του Άρη κι ένα μεγάλο ποσό για να μείνει ελεύθερος.

Απέρριψε την πρόταση του Άρη και δείχνει ανένδοτος προτιμώντας να εισπράττει το συμβόλαιο του και να… κάθεται, κάνοντας ξεκούραστες διακοπές μετ’ αποδοχών στην Ελλάδα.

Το σημαντικό που δείχνει το μειωμένο ενδιαφέρον του για να παίξει ποδόσφαιρο είναι ότι η φυσική του κατάσταση είναι σε απογοητευτικά επίπεδα και δεν μπορεί να ακολουθήσει καν την υπόλοιπη ομάδα. Έκανε εξετάσεις-μετρήσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει αυξημένο λίπος, παραπανίσια κιλά και γενικά τα νούμερα ήταν απογοητευτικά.

Όπως είναι γνωστό, ενημερώθηκαν ήδη οι εκπρόσωποι του ότι σύμφωνα με απόφαση της ΠΑΕ ξεκινάει από σήμερα διπλές προπονήσεις μόνος του, επιβεβαιώνοντας ότι είναι “ξένο σώμα” για τον Άρη.

To Top