ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπέρβαση Άρη με γενναία πρόταση για δυο χρόνια στον Βέλεθ, κοντά σε συμφωνία!

Υπέρβαση από τον Άρη με γενναία πρόταση για δυο χρόνια στον Φραν Βέλεθ! Όλα δείχνουν συμφωνία!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Το συμβόλαιο του Ισπανού αμυντικού των κιτρινόμαυρων ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και από το περασμένο φθινόπωρο, ο Άρης είναι σε επαφές με την πλευρά του 28χρονου αρχηγού για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η πρόταση από πλευράς Άρη προς τον Βέλεθ είναι γενναία με ξεκάθαρη διάθεση να παραμείνει ο αρχηγός στο Κλεάνθης Βικελίδης και να ριζώσει: Νέο διετές συμβόλαιο με γενναία αύξηση των οικονομικών αποδοχών του ποδοσφαιριστή και συχνές άδειες, όποτε το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της ομάδας για να ταξιδεύει στην Ισπανία, όπου διαμένει μόνιμα η οικογένειά του.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ουσιαστικά με την πρόταση της κάνει την υπέρβαση και δείχνει με το πιο “εύγλωττο” τρόπο την διάθεσή της να τον κρατήσει στην ομάδα, ποντάροντας στην εμπειρία, την προσφορά του, αλλά και το δέσιμο με την κιτρινόμαυρη ομάδα.

Ήδη ο Άγγελος Χαριστέας κατέθεσε εκ μέρους του Άρη την πρόταση στον ατζέντη του Βέλεθ, σε μια συνάντηση που έγινε σε καλό κλίμα και πλέον η πλευρά του Ισπανού ποδοσφαιριστή είναι αυτή που έχει τον λόγο…

Η απάντηση αναμένεται μέσα στις επόμενες δυο με τρεις μέρες και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι η συμφωνία είναι προ των πυλών!

To Top