ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στα χέρια της εισαγγελίας η δικογραφία για τον ξυλοδαρμό των φιλάθλων του Άρη από τα ΜΑΤ στο Περιστέρι

Στις 5 Νοεμβρίου, μετά τον αγώνα μεταξύ του Ατρόμητου με τον Άρη το Περιστέρι, δυνάμεις των ΜΑΤ προχώρησαν σε απίστευτη επίθεση και ξυλοδαρμό των φιλάθλων του Άρη σ’ ένα γεγονός το οποίο συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Με επερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, ζήτησε να μάθει την πορεία των ερευνών κι αν έχουν τιμωρηθεί οι υπεύθυνοι για την αναίτια επίθεση των δυνάμεων των ΜΑΤ η σκληρότητα της οποίας αποτυπώθηκε μέσα από βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media.

Απαντώντας στην επερώτηση ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευθέρης Οικονόμου, ισχυρίστηκε ότι λήφθηκαν ένορκες καταθέσεις πέραν του οπτικού υλικού που συγκέντρωσε η υποδιεύθυνση της Αθλητικής Βίας καθώς επίσης και ότι στις 16 Νοεμβρίου διαβιβάστηκε η δικογραφία στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών όπου και βρίσκεται έως σήμερα. Ο κ. Οικονόμου υποστήριξε ότι οι αρμόδιες αρχές κινήθηκαν άμεσα δίχως την παραμικρή συγκάλυψη καθώς επίσης και ότι πλέον είναι στο χέρι του εισαγγελέα να προχωρήσει σε ποινικές διώξεις.

To Top