Στα χέρια της εξελεγκτικής το πόρισμα της ΚΜΑ, ενημέρωνουν το δ.σ.

Στα χέρια της εξελεγκτικής επιτροπής της Κοινωνίας Μελών βρίσκεται το πόρισμα για τη διοίκηση Γρανούζη, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες.

Παράλληλα με τον οικονομικό έλεγχο που ξεκίνησε η ΝΕΧΙΑ (και αναμένεται από μέρα σε μέρα να ολοκληρωθεί) στην ΠΑΕ Άρης, είχε ξεκινήσει ο διαχειριστικός έλεγχος από την εξελεγκτική επιτροπή της ΚΜΑ για την προηγούμενη διοίκηση του Γιάννη Γρανούζη.

Όπως είναι γνωστό, η συγκεκριμένη διοίκηση δεν είχε πάρει οικονομική και διοικητική απαλλαγή και γι αυτό ξεκίνησε ο έλεγχος για τα πεπραγμένα της θητείας της. Το πόρισμα του συγκεκριμένου ελέγχου έχει ήδη ολοκληρωθεί και βρίσκεται στα χέρια της εξελεγκτικής επιτροπής, τα μέλη της οποίας θα το μελετήσουν και θα ενημερώσουν σχετικά το δ.σ. στην επόμενη συνεδρίασή του.

Παράλληλα, πρέπει να θεωρείταιι πολύ πιθανό ότι θα κληθούν τις επόμενες μέρες εκ νέου τα μέλη της διοίκησης Γρανούζη για να δώσουν κάποιες διευκρινήσεις σε ότι αφορά τα στοιχεία που υπάρχουν, ώστε να ξεκαθαριστεί η οποιαδήποτε απορία που θα υπάρχει.

Στην τακτική συνέλευση του φορέα θα ανακοινωθούν και τα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης Άγγελου Γρόλλιου.

To Top