Στα χέρια του Ματσόν το συμφωνητικό, κοντά σε διακανονισμό

Ο Αντρέα Ματσόν έχει ήδη στα χέρια του το συμφωνητικό διακανονισμού με τον Άρη για την οφειλή των 25.000 ευρώ που ήταν το “αγκάθι” προς την FIBA. Όλες οι ενδείξεις αναφέρουν ότι μέχρι τις αρχές της επόμενης βδομάδας θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Η νομική υπηρεσία της ΚΑΕ σε συνεννόηση με τη διοίκηση συνέταξε το ιδιωτικό συμφωνητικό και το έστειλε στους δικηγόρους του Ιταλού τεχνικού. Ο Ματσόν έχει ήδη στα χέρια του την πρόταση διακανονισμού της ομάδας για την οφειλή των 25.000 ευρώ και το κλίμα που υπάρχει στις συζητήσεις των δύο πλευρών είναι πολύ καλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του Άρη, το όλο θέμα, αν όλα πάνε καλά θα έχει τελειώσει θετικά το αργότερο στις αρχές της επόμενης βδομάδας. Αυτό θα σημάνει αυτόματα την άρση απαγορευτικού από τη FIBA, που πάντως δεν έπαιξε κανέναν ρόλο στην στελέχωση του ρόστερ του Άρη. Απλώς η ομάδα και τυπικά θα είναι απολύτως… καθαρή και θα έχει πλέον να διαπραγματευτεί για τις οφειλές προς παίκτες και προπονητές των περασμένων ετών.

To Top