Στα Χανιά μέσω… Σούλη ο Οικονομόπουλος

Μόλις μια εβδομάδα έμεινε χωρίς ομάδα ο Χαράλαμπος Οικονομόπουλος, ο οποίος αποτελεί ακόμα ένα μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟ Χανιά για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοίνωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Ο πρώην μέσος του Άρη θα φοράει τη φανέλα της κρητικής ομάδας και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνδετικός κρίκος της συγκεκριμένης μεταγραφής φαίνεται να είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος, που εισηγήθηκε για την απόκτηση του, καθώς είχαν συνεργαστεί την περασμένη σεζόν στους «κιτρινόμαυρους».

Ο 23χρονος χαφ από την πρώτη στιγμή δεν έδειξε διάθεση να παραμείνει στο σύλλογο, αλλά και ο Άρης δεν τον προσέγγισε για να παραμείνει, ανοίγοντάς του ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου. Να σημειωθεί πως ήταν ο πρώτος από τους παίκτες εκείνης της Κ20 που είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2009, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χαράλαμπο Οικονομόπουλο. Είναι γεννημένος 9/1/1991 και ξεκίνησε την καριέρα του από την U20 του Άρη Θεσ/νίκης. Έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Άρη στην Super League 44 φορές (39 στον πρωτάθλημα και 5 στο κύπελλο)».

To Top