Στα… χαρακώματα ο Άρης! Εξώδικος της ΠΑΕ: “Η ΕΠΟ παρανομεί”

Ο Άρης ετοιμάζει άμεση αντίδραση, μετά το νέο ύπουλο “χτύπημα” της ΕΠΟ, χτύπημα κάτω από τη ζώνη, το δεύτερο μέσα σε 24 ώρες. Εξώδικος των κίτρινων, που υποστηρίζουν ότι η Ομοσπονδία παρανομεί!

Χθες, η Ελληνική Ομοσπονδία αρνήθηκε να εκδώσει δελτία στην ΠΑΕ για τις πέντες νέες μεταγραφές. Σήμερα, παρά το γεγονός ότι υπάρχει προσωρινή διαταγή προστασίας από τους πιστωτές, για πρώτη φορά εκδίκασε τις έξι από τις εννιά υποθέσεις που εκκρεμούν σε βάρος του Άρη, με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την ύπαρξη του συλλόγου, όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ!

Πριν από λίγο η διοίκηση των κίτρινων σε συνεργασία με τον νομικό Κώστα Παπαδόπουλο αποφάσισε να σταλεί την Τετάρτη εξώδικος στην ομοσπονδία, όπου θα καταγγέλλεται ανάμεσα στ’ άλλα ότι: “Η ΕΠΟ παρανομεί,παραβιάζοντας τους νόμους από τη στιγμή που αγνοεί μια δικαστική απόφαση, όπως αυτή που πέτυχε την Δευτέρα ο Άρης, απόφαση που δεσμεύει και τα διαιτητικά όργανα των αθλητικών ομοσπονδιών”, ενώ θα ζητείται και η συμμόρφωση της Ομοσπονδίας βάσει των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων. Εκτός κι αν η ΕΠΟ αποφασίσει να αγνοήσει τους νόμους και τα δικαστήρια, για τους οποίους τόσο κόπτεται.

Είναι φανερό πάντως ότι υπάρχει ξαφνική αλλαγή στάσης της ΕΠΟ, η οποία προξενεί τεράστια ερωτηματικά, τινάζοντας στον αέρα την προσπάθεια επιβίωσης του κιτρινόμαυρου συλλόγου.

To Top