“Χτύπημα” ΕΠΟ κάτω από την ζώνη! Εκδίκασε 6 υποθέσεις παρά την προσωρινή διαταγή! Σφίγγει η θηλιά για τον Άρη

Άσχημα ήταν τα νέα από την Αθήνα και το διαιτητικό δικαστήριο, με τον Άρη να δέχεται νέο… ηχηρό “χτύπημα” κάτω από την ζώνη! Το δικαστήριο εκδίκασε τις 6 από τις 9 υποθέσεις σε βάρος του Άρη, μια και δεν δέχθηκε να δώσει αναβολή παρά την προσωρινή διαταγή!

Το δικαστήριο εκδίκασε έξι υποθέσεις που αφορούν τους Τόχα, Νάτσο Γκαρσία, Χουάνμα, Αραβίδη, Κοτταρίδη και Σανκαρέ, ενώ οι άλλες τρεις ορίστηκαν για τις 28 Ιανουαρίου, δηλαδή αυτές των Φατί, Ντίκο, Καστίγιο.

Ο Άρης εκπροσωπήθηκε από τον Κώστα Παπαδόπουλο και κατά τη διαδικασία διαπιστώθηκε θεαματική αλλαγή πλεύσης από την ΕΠΟ, συγκριτικά με την τακτική που είχε εφαρμοστεί μέχρι σήμερα, μια και οι υποθέσεις έπαιρναν αναβολή από τη στιγμή που υπήρχε η “ασπίδα” της προσωρινής διαταγής! Αυτή τη φορά, το δικαστήριο αποφάσισε να δικάσει.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, αναμένεται να βγουν οι αποφάσεις μέσα σε περίπου ένα μήνα, με τους κίτρινους να κινδυνεύουν για την επιβολή ποινών, εφόσον δεν τηρηθούν οι διακανονισμοί δεκάδων χιλιάδων ευρώ, οι οποίοι εκ των πραγμάτων είναι δυσβάχτατοι. Πρόκειται για μια απόφαση που σφίγγει ακόμη περισσότερο τη θηλειά για τον Άρη!

Η εξέλιξη αυτή ήρθε 24 ώρες μετά την άρνηση της ΕΠΟ να εκδώσει δελτία, παρά την κατάθεση φορολογικής ενημερότητας από την ΠΑΕ Άρης.

 

To Top