ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Στεγνή” η ευρωπαϊκή αγορά από καλούς παίκτες, γι’ αυτό και επιμένει για Μπατίστα

Ο Άρης προσπαθεί να ενισχυθεί σε μια περίοδο που στην ευρωπαϊκή αγορά δεν υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που πραγματικά να μπορούν να κάνουν τη διαφορά, γι’ αυτό και όλο το βάρος πέφτει στην υπόθεση Εστεμπάν Μπατίστα.

Ομάδες υψηλότερου επιπέδου από τον Άρη αναζητούν παίκτες και δεν μπορούν να βρουν, παρότι διαθέτουν και περισσότερα χρήματα. Οι κίτρινοι στόχευσαν εξαρχής σε δύο παίκτες που θα έκαναν τη διαφορά, θα τον άλλαζαν επίπεδο, τον Κώστα Παπανικολάου και τον Εστεμπάν Μπατίστα. Ο πρώτος αρνήθηκε, ο δεύτερος το συζητάει, αλλά είναι βέβαιο ότι όταν θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Κίνα, θα έχει κι άλλες προτάσεις από την Ευρώπη, διότι είναι τέτοια η ποιότητά του που τον κάνει χρήσιμο σε πολλές ομάδες.

Οι κίτρινοι προσπαθούν να συνδυάσουν την καλύτερη δυνατή οικονομική προσφορά, χωρίς να ξεφύγουν από συγκεκριμένα χρηματικά όρια, πείθοντας τον Ουρουγουανό σέντερ ότι του προσφέρουν και πολύ καλές αγωνιστικές προοπτικές. Για όλα αυτά έχει ήδη γνώση ο Μπατίστα, αλλά πριν τις 5-10 Φεβρουαρίου δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα και είναι θέμα Άρη αν θα τον περιμένει ή όχι.

To Top