ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στενεύουν τα περιθώρια, μονόδρομος το “διπλό” αντίδρασης στον Εύοσμο…

Χρόνος για δεύτερες σκέψεις και αναλύσεις του τι έφταιξε, χθες, και ο Άρης δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το “τρίποντο” στη Ριζούπολη δεν υπάρχει.

Οι ευθύνες έχουν ήδη αποδοθεί, καθώς όλοι γνωρίζουν και πρέπει να επωμιστούν το μερίδιό τους. Από τον προπονητή, τον Μάρκο Ντούνη για την ανόητη αποβολή του, μέχρι και τον τελευταίο στην ομάδα.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν δύο σημαντικούς για τη συνέχεια βαθμούς, μέσα από τα χέρια τους και πλέον πρέπει να στραφούν στο ματς της Τετάρτης με τον Αγροτικό στον Εύοσμο, στην εξ΄αναβολής 10η αγωνιστική.

Έχουν στη διάθεσή τους, μόλις δύο μέρες, για να ανασυνταχθούν, να πάρουν κάποιες “ανάσες” και να εμφανιστούν στον Εύοσμο, αποφασισμένοι για τη νίκη.

Με τα περιθώρια να έχουν στενέψει σημαντικά, δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα, πλέον, κάτι που το γνωρίζουν τόσο οι παίκτες της ομάδας, όσο και ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ενδεχόμενη νέα απώλεια, θα φέρει τον Άρη σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς δεν αποκλείεται να ανοίξει ακόμα περισσότερο η “ψαλίδα” από τις θέσεις ανόδου.

To Top