ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στεργιάκης: “Η γαλούχηση στον Άρη, η Εθνική και η Ρόμα”!

Ξεκίνησε από τον Άρη, από μικρό παιδί κι έφτασε μόλις στα 18 του χρόνια να παίζει για δεύτερο χρόνο βασικός σ’ ένα πρωτάθλημα Α’ εθνικής κατηγορίας στην Ευρώπη. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο τερματοφύλακας της Σλάβια Σόφιας Αντώνης Στεργιάκης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και μοιράστηκε τις σκέψεις του.

Για το πώς τα πηγαίνει στο πρωτάθλημα η Σλάβια Σόφιας:

Ξεκινήσαμε καλά το δεύτερο γύρο όπως και στον πρώτο, τώρα μας μένουν δυο παιχνίδια για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ και πρώτα ο Θεός θα δούμε, εμείς πηγαίνουμε πάντα για την νίκη.

Πόσο δύσκολο είναι να παίζει στην πρώτη κατηγορία ένα παιδί 17 χρονών ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας:

Είναι δύσκολο να παίξει ένας μικρός σε πρωτάθλημα μεγάλης κατηγορίας, θέλει δουλειά και βοήθεια από τους συμπαίκτες σου κάτι που είχα εγώ από την αρχή και τώρα πλέον έχω αποκτήσει εμπειρία και είμαι σε καλό δρόμο αυτή τη στιγμή.

Ένα σχόλιο για το ότι ήσουν υποψήφιος για το μεγαλύτερο ταλέντο:

Για κάθε παίκτη είναι τιμή και αυτό δίνει μια ευθύνη στον ποδοσφαιριστή που πρέπει να αποδείξει να βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, γιατί εύκολα μπαίνεις αλλά δεν μένεις.

Για το ξεκίνημα του στον Άρη και αν περίμενε ότι θα έφτανε να παίξει στο εξωτερικό:

Από μικρός πάντα δούλευα, δεν πίστευα ότι θα παίξω στο εξωτερικό και δεν ήξερα αν θα έφτανα σε υψηλό επίπεδο, δουλεύω και θα πάω όπου με πάει.

Για το αν παρακολουθεί τον Άρη :

Όσο μπορώ παρακολουθώ, πιστεύω φέτος έχει καλύτερη ομάδα από τις υπόλοιπες, το θέμα είναι όταν ανέβει να μείνει σαν πρωταγωνιστής, τώρα ξέρω ότι είναι πρώτος και έχει διαφορά και αυτό είναι καλό.

Ποια είναι τα όνειρα σου:

Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη ομάδα στο μυαλό μου, αλλά θέλω να παίξω όσο πιο ψηλά γίνεται, να πάρω αυτό που αξίζω, είτε είναι Γερμανία είτε Γαλλία. Το αγαπημένο μου πρωτάθλημα είναι η Αγγλία και μου αρέσει η Λίβερπουλ.

Είσαι στην Εθνική ελπίδων ποιοι είναι οι στόχοι σου:

Στόχος μου είναι να εκπροσωπήσω την Εθνική και να κάνω περήφανη την πατρίδα μου γιατί αυτό είναι το πρώτο που θέλω.

Για την Ρόμα:

Είχα πάει για προπονήσεις για μια εβδομάδα, τώρα αν θα γίνει κάτι παραπάνω δεν το ξέρω ακόμη, είναι θέματα των ομάδων.

Για τον Ολυμπιακό και ότι είχε ακουστεί η απόκτηση του:

Ενημερώθηκα από τον μάνατζερ μου αλλά είναι θέματα των ομάδων που δεν με απασχολούν, εγώ κοιτάω την δουλειά μου και την προπόνηση μου.

To Top