ΑΠΟΨΕΙΣ

Συσπείρωση και αντίδραση στον “πόλεμο” που δέχεται ο Άρης, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Τον λαό του Άρη τον τρέμουν, είναι δεδομένο, όμως κάθε φορά κάνουν το ίδιο λάθος. Τον προκαλούν αισχρά θεωρώντας, πως “πνιγμένος” από τα προβλήματά του, δεν θα αντιδράσει. Μέχρι εδώ όμως!

Από την αρχή της φετινής σεζόν, παρακολουθούμε όλοι ένα… ντελίριο παραφροσύνης όλων αυτών των κομπλεξικών, απέναντι στον ιστορικότερο σύλλογο της Μακεδονίας. Ύπουλη αντιμετώπιση στο ποδόσφαιρο, χυδαία συμπεριφορά στο μπάσκετ.  Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ας πάρουμε για αρχή, τα τελευταία χρονικά παραδείγματα, ξεκινώντας από το μπάσκετ, που ήταν η αφορμή, για να ξεχειλίσει το ποτήρι της τεράστιας σε βαθμό… παρεξήγησης υπομονής του λαού του Άρη. Και το διατυπώνω έτσι, διότι ορισμένοι εκεί στα κέντρα αποφάσεων, το εξέλαβαν ως αδυναμία. Λάθος! Απλά ο περήφανος λαός του Άρη, αυτού του συλλόγου που ποτέ δεν ανέβηκε σε κάποιο άρμα για να επιβιώσει και δεν ευνοήθηκε ποτέ από την Πολιτεία, θέλησε μόνος του να βρει τις λύσεις και δεν παρακάλεσε δεξιά και αριστερά, για να τον βοηθήσει το κράτος, όπως έκαναν οι παραδίπλα κι όλοι οι άλλοι της πρωτεύουσας, δεκαετίες τώρα.

Δεν υπάρχει περίπτωση, να περάσει η αδικία που γίνεται στο μπασκετικό τμήμα, αναφορικά με την αναβολή προς το… άγνωστο, του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ! Ή να το θέσω στη σωστή του βάση, το νέο ΣΚΑΝΔΑΛΟ, που ετοίμασαν μέρεις εκεί στον ΕΣΑΚΕ. Εκεί όπου τα τηλέφωνα, χτυπούσαν ανηλεώς μόλις το ΑΣΕΑΔ -δυστυχώς γι αυτούς- σεβάστηκε την ιστορία του Αυτοκράτορα και τον δικαίωσε πανηγυρικά!

Ο κόσμος του Άρη δεν θα σταθεί άπραγος, σε αυτή την αστεία απόφαση, που με προφανή στόχο έχει να εξυπηρετήσει συμφέροντα άλλης ομάδας. Για μία πορεία, δεν έχει αναβληθεί ποτέ επίσημο ματς πρωταθλήματος! Και όχι, στις πλάτες του Άρη, δεν θα γίνονται τα παιχνίδια τους. Κι όσοι δεν… φοβούνται, τους συμβουλεύω να αναθεωρήσουν άμεσα, γιατί η οργή συσσωρεύεται εδώ και χρόνια και όταν ξεσπάσει οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες!

Είναι μερικά πράγματα στο ποδόσφαιρο που σε εξαγριώνουν. Δεν θα σταθώ στην όποια αγωνιστική εικόνα της ομάδας, καθ΄όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, αλλά και στον απροκάλυπτο “πόλεμο” που δέχεται η ομάδα από τη διαιτησία. Ορισμένοι, προσπαθούν να “εκτροχιάσουν” τον Άρη, δίχως όμως να τα καταφέρνουν μέχρι στιγμής. Και δεν θα το πετύχουν, όσο αυτός ο κόσμος θα υψώνει την ασπίδα του σε αυτή την ομάδα.

Σφυρίχτρες και κοντάρια, έχουν στερήσει από τον Άρη μέχρι στιγμής, το λιγότερο έξι βαθμούς! Γιατί στα υπόλοιπα ματς, κόντρα στις εχθρικές τους διαιτησίες, η ομάδα βρήκε τον τρόπο και τους κέρδισε, ακόμα και αν έπαιζαν 11 εναντίον 14. Όπως έγινε στα δύο τελευταία, με Τρίκαλα και Καλλιθέα.

Έξι βαθμοί, που κακά τα ψέμματα, θα τα είχαν τελειώσει όλα φέτος! Από τις αρχές Μαρτίου, θα ξεκινούσαμε τον προγραμματισμό για την Σούπερ Λίγκα και θα αφήναμε τους υπόλοιπους, ΟΦΗ και Παναχαϊκή να σφάζονταν για την δεύτερη θέση. Ο κόσμος έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στο ματς με τα Τρίκαλα και δεν το σεβάστηκαν. Δεν σεβάστηκαν τους 15.000 και πλέον, που τους… προειδοποίησαν απλά και μόνο με την παρουσία τους.

Αυτούς, που σε λίγες εβδομάδες θα φωνάζουν οριστικά… ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ! Διότι όλα εδώ πληρώνονται…

Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί, πως και το μπασκετικό τμήμα θα βρει τον δρόμο του και το ποδόσφαιρο του Άρη, θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη φυσική του θέση. Ο κόσμος του Άρη θα συσπειρωθεί για μία ακόμα φορά και θα κερδίσει ότι του αξίζει, εκεί που πρέπει. Μέσα στο γήπεδο και αν χρειαστεί και στους… δρόμους! Τίποτα και κανείς δεν θα τον εμποδίσει γι αυτό…

 

To Top