Στεφανίδης: «Αυτή η γ. σ. των μετόχων της ΠΑΕ δεν θα γίνει ποτέ»

Τη δική του άποψη για το πώς θα λυθούν τα προβλήματα της ΠΑΕ Άρης κατέθεσε ο επικεφαλής της κίνησης «Άρης – Ενότητα», Παναγιώτης Στεφανίδης, ο οποίος καταδίκασε κατηγορηματικά την υποτιθέμενη αγορά άλλου ΑΦΜ και υποστήριξε ότι ο κόσμος της ομάδας είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει τη λύση.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Παναγιώτη Στεφανίδη στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για την κατάρρευση του Άρη: «Δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχει προοπτική, απλά τα προβλήματα είναι πιο μεγάλα. Από τον Ιανουάριο έπρεπε να ενημερωθούμε από την ΠΑΕ και την Κοινωνία Μελών Άρη για τα προβλήματα. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι θετικό που υπήρξαν παραιτήσεις, γιατί ο Άρης μόνο από τον κόσμο του μπορεί να σωθεί».

Για το αν ο κόσμος μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα: «Ο κόσμος θα ανταποκριθεί άμεσα. Ο Αρειανός θα τρέξει άμεσα να βοηθήσει την ομάδα με όποιο ποσό ή με όποιο τρόπο μπορεί. Από το να μη κάνουμε τίποτα είναι προτιμότερο να ζητήσουμε τη βοήθεια του κόσμου».

Για τα σενάρια περί πτώχευσης ή εξαγοράς ΑΦΜ: «Όποιοι τα σκέφτονται αυτά αποσκοπούν στην εύκολη λύση. Αυτές τις λύσεις τις σκέφτονται όσοι θέλουν να διαγράψουν την ιστορία του Άρη. Τα σκέφτονται όσοι θέλουν να σβήσουν την ιστορία της ομάδας. Αν κάποιοι θέλουν να βλέπουν τον Άρη με διπλή ονομασία ας το δεχτούν. Υπάρχει η γενική συνέλευση του Άρη. Ας έρθουν οι Αρειανοί να βάλουν από 50 ευρώ ή από 20 ευρώ κάνοντας προεγγραφή. Να μαζευτούν 10.000 Αρειανοί για να μαζευτεί ένα ποσό. Τα σενάρια για πτώχευση είναι βολικά μόνο για κάποιους. Για μένα είναι ξεφτίλα».

Για τη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ: «Αυτή η γ. σ. δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Την όρισαν κάποιοι από την ΠΑΕ για να τρέξουν τις εξελίξεις. Θα ακυρωθεί. Οι μέχρι πρότινος διοικούντες της Κοινωνίας δεν έχουν αρμοδιότητες γιατί έχουν παραιτηθεί».

Για τις επαφές με τους επιχειρηματίες: «Θα βρεθούν επιχειρηματίες αλλά όχι άμεσα. Δεν είναι εύκολο να ζητάς από κάποιους να βάλουν άμεσα χρήματα σε μια ποδοσφαιρική εταιρία, όταν υπάρχει ακόμα άγνοια για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ. Για να προκύψουν αυτοί οι επιχειρηματίες θα πρέπει πρώτα εμείς να γιγαντώσουμε τη Λέσχη μας, για να έρθουν και άλλοι Αρειανοί κοντά μας».

Για τις παραιτήσεις του προεδρείου και των μελών της Κοινωνίας Μελών Άρη και εάν υπάρχει κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών: «Ποιος μιλάει για διάλυση και κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών. Ο άνθρωπος που μας έβαζε να ψηφίζουμε για το μέλλον του συλλόγου με ένα σουπλά!».

To Top