Η Αζαξιό παρουσίασε τον Φατί: «Ενδιαφέρον και ελκυστικό το πλάνο» (photos & video)

Τους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι» στην πρόταση της Αζαξιό εξήγησε ο Ρικάρντο Φατί στην επίσημη παρουσίασή του, τονίζοντας ότι «ήταν η καλύτερη λύση για μένα και για τον Άρη», αλλά και ότι ο σύλλογος της Κορσικής έχει φιλοδοξίες…

Ο Σενεγαλέζος μέσος, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο, δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα του διαδικτυακού καναλιού της Αζαξιό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε μία ομάδα που έδειξε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου. Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκα την κρούση της Αζαξιό, μου κίνησε το ενδιαφέρον. Μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση όσα είδα εδώ και θα προσπαθήσω να βοηθήσω τη νέα ομάδα μου να φτάσει ψηλότερα στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν».

Ο πρώην παίκτης της Στρασμπούρ και της Ναντ εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για τη νέα εμπειρία που θα έχει στο γαλλικό πρωτάθλημα: «Είμαι ικανοποιημένος που επιστρέφω στη Γαλλία και που θα αποτελέσω μέλος μιας ομάδας που έχει ένα ενδιαφέρον και ελκυστικό πλάνο. Η παρουσία μου στον Άρη ολοκληρώθηκε εξαιτίας των προβλημάτων που είχε η ομάδα. Η Αζαξιό μου έτεινε το χέρι και μου έκανε μία πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ γιατί ήταν η καλύτερη λύση τόσο για μένα όσο και για τον σύλλογό μου».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Ρικάρντο Φατί στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της Αζαξιό

Φωτογραφίες από την επίσημη παρουσίαση του Φατί:

To Top