Στεφανίδης: Γιατί δεν πάμε στο Πρωτοδικείο

Ο Πάνος Στεφανίδης, μέλος της διοικούσας επιτροπής μίλησε για την κατάσταση που παρέλαβαν στην ΠΑΕ Άρης, για τους λόγους που δεν γίνεται διοίκηση Πρωτοδικείου, αλλά και για την ανάγκη να γίνει άμεσα γενική συνέλευση.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “Α.Ν. 98,7”:

Αρχικά την κατάσταση που παρέλαβαν, καθώς και την ιδιαίτερη βαρύτητα που δόθηκε στην «Αρης Εμπορική» είπε: «Αντιμετωπίσαμε ένα χάος με την είσοδό μας στην ΠΑΕ. Η κατάσταση ήταν χειρότερη απ’ ό,τι νομίζαμε. Στην «Αρης Εμπορική» μπήκαμε σε μια διαδικασία να συμμαζέψουμε την κατάσταση και να προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε τις δραστηριότητες στους εμπορικούς χώρους.

Από τη μέρα που αναλάβαμε δεν οφείλουμε σε κανέναν προμηθευτή μας. Παράλληλα, πληρώνουμε και παλιότερα χρέη χωρίς να υπάρχει κάποιος διακανονισμός. Ολο το προσωπικό λαμβάνει χρήματα και ήδη αποπληρώνονται κάποιοι από τους παλαιότερους μισθούς που τους οφείλονται.

Αυτό συμβαίνει μετά από κάθε εντός έδρας αγώνα. Ταυτόχρονα αναπτύσσεται και η μπουτίκ, ενώ, αν και εφόσον παραμείνουμε, αποτελεί σκοπό μας, ως προς το συγκεκριμένο, να αυξήσουμε τα έσοδα των εμπορικών χώρων».

Οσο για τις προτεραιότητες που έθεσε εξ αρχής η επιτροπή, ο Στεφανίδης ανέφερε: «Πρώτα απ’ όλα μας ενδιέφερε να παίξει η ομάδα στο πρωτάθλημα, κάτι που μόνο βέβαιο δεν ήταν, με τα δεδομένα που υπήρχαν. Πιστεύω ότι στο άμεσο μέλλον θα παρουσιαστεί καλύτερη, κι αυτό γιατί αργήσαμε να στελεχώσουμε το ρόστερ με τους τρεις μεταγραφές που είχαμε δικαίωμα να πραγματοποιήσουμε. Αυτός ήταν κι ο λόγος που περάσαμε από «κόσκινο» όλες τις διαθέσιμες επιλογές μας, γιατί είχαμε αυτόν τον περιορισμένο αριθμό».

Για το ζήτημα του προπονητή και το γεγονός ότι λέγονται πολλά υπογράμμισε: «Απορώ γιατί δημιουργείται όλο αυτό το ζήτημα. Πολλά λέγονται για πολλούς και πάντα. Εμείς στηρίζουμε απόλυτα τον Μάκη Κατσαβάκη, και μάλιστα το έχουμε αποδείξει έμπρακτα. Ολοι κρίνονται».

 Σε ερώτηση για τους λόγους που διστάζουν να αναλάβουν ως διοίκηση πρωτοδικείου, ο Στεφανίδης παραδέχτηκε: «Γιατί φοβόμαστε. Αυτούς τους μήνες που βρισκόμαστε στην ΠΑΕ πληρώνουμε κάθε φορά την εφορία, όμως αυτές οι δόσεις αφορούν παλαιότερες οφειλές. Συνεπώς, καλύπτονται οι προηγούμενες και μένουμε εμείς εκτεθειμένοι».

Για τις εξελίξεις μετά το άρθρο 99 είπε: “Θα πρέπει άμεσα να πάμε σε γενική συνέλευση. Θεωρώ πως ανάλογα με το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα για το άρθρο 99 και την απόφαση που θα βγει, θα δρομολογηθούν και οι εξελίξεις».

To Top