“Μάθε παιδί μου… Άρη”!

Ο Αρης δεν είναι ένας τυχαίος σύλλογος. Αποτελεί ακόμη και σήμερα που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ένας σημαντικός πόλος αθλητικής ανάπτυξης. Το αναγνωρίζουν φίλοι της ομάδας, το σέβονται οι αντίπαλοι.

Σύμφωνα με τις προθέσεις των ανθρώπων του Άρη είναι να συνεχίσει να λειτουργεί δυναμικά στον αθλητισμό και την κοινωνία και για να γίνει αυτό θα πρέπει να ανοίξει τους ορίζοντες και τους χώρους, όπου μπορεί να φωνάξει παρών!

“Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα συνεχιστεί η συνεργασία με σχολεία, σωματεία και οργανισμούς και θα υπάρξουν σύντομα σχετικές ανακοινώσεις”, όπως έκανε γνωστό η κίτρινη ΠΑΕ σημειώνοντας κάποια πράγματα ιδιαίτερα χρήσιμα, όπως: “Ο ΑΡΗΣ αποτελεί έναν φορέα του αθλητικού και κοινωνικού γίγνεσθαι της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας που σύντομα θα κλείσει 100 χρόνια ζωής.
Παράλληλα με το χορηγικό πρόγραμμα, στόχος μας είναι να συνεισφέρουμε στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας , να βοηθήσουμε ουσιαστικά συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και να τονίσουμε τη σημασία της κοινωνικής αλληλεγγύης”.

To Top