Στεφανίδης: “Ο Άρης είναι ενωμένος μετά από χρόνια”

Την ενότητα που έψαχνε τόσο καιρό να βρει ο Άρης και υπάρχει από χθες εξύμνησε με δηλώσεις του ο Πάνος Στεφανίδης.

Μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” ο επικεφαλής του “Άρης – Ενότητα” τόνισε πως “πάμε για διοίκηση Πρωτοδικείου. Ήταν μια κίνηση που δεν έγινε προσχεδιασμένα, αποφασίσαμε να συστρατευτούμε όλοι μαζί για να προχωρήσουμε. Ακόμη δε βρεθήκαμε όλοι μαζί, θα βάλουμε τα πλάνα μας κάτω, θα δούμε πώς θα λύσουμε τα προβλήματα και πώς θα προχωρήσουμε».

Για τις επαφές με τους παίκτες του Άρη είπε: «Έχουν αναλάβει ο Αλέκος με το Σταύρο αυτόν τον τομέα. Με βάση κάποια έσοδα, έχουν προχωρήσει σε καταβολές προς ποδοσφαιριστές, προσπαθούμε να υπάρχει μια ισορροπία και να μην είναι κανείς ανικανοποίητος οι άνθρωποι δείχνουν υπομονή και θα εκτιμήσουν την προσπάθεια. Θα πρέπει να αναζητήσουμε τους νέους πόρους της ομάδας. Από Δευτέρα θα κυκλοφορήσουν τα νέα διαρκείας. Ο Άρης είναι ενωμένος μετά από πολλά χρόνια. Ο κ. Ζαμπέτας μας ενημερώνει και με το λογιστήριο είμαστε σε επαφή. Χρειάζεται στήριξη από τον κόσμο και πολλή δουλειά».

Για την εκπροσώπηση του Άρη στη Σουπελίγκα είπε: «Δεν έχουμε αποφασίσει, αλλά λογικά μέχρι το βράδυ θα γνωρίζετε. Θα αποφασίσουμε ποιος θα μας εκπροσωπήσει. Ο Άρης κάνει επανεκκίνηση αυτή τη στιγμή έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα, είναι δύσκολη η κατάσταση. Υπάρχει αισιοδοξία, αλλά η κατάσταση είναι προβληματική και απαιτείται η συνδρομή όλων των Αρειανών για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε κι εμείς στο έργο που αναλάβαμε».

 

To Top