Αλεξανδρής στο PRESSARIS: “Νέο ξεκίνημα με στόχο την κορυφή!”

Η επάνοδος στην κορυφή θα πρέπει να είναι ο στόχος του Άρη, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Απαραίτητη προϋπόθεση για να το πετύχει αυτό όμως είναι η συσπείρωση και η συστράτευση όλων των δυνάμεων της κιτρινόμαυρης οικογένειας.

Μιλώντας στο PRESSARIS o έμπειρος τεχνικός δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την παραμονή του στον πάγκο του Άρη για άλλα δυο χρόνια καθώς ήταν κάτι που το ήθελε πάρα πολύ.

“Είμαι χαρούμενος γιατί ήταν μεγάλη επιθυμία μου να παραμείνω στον Άρη. Πιστεύω πως θα έχουμε μια σωστή συνεργασία με τη διοίκηση του Άρη και με τη στήριξη του κόσμου θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή που είναι ο στόχος μας. Ενωμένοι έχουμε περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε ένα νέο ξεκίνημα. Στην προσπάθεια αυτή θα πρέπει να τους έχουμε όλους στο πλευρό μας. τους διοικούντες, τους οργανωμένους φιλάθλους, τους απλούς, τους επώνυμους Αρειανούς αλλά και τους επώνυμους”.

Ο Αλεξανδρής αναφέρθηκε και στη δημιουργία του Aris Golden Club που μπορεί να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα για να φτάσει εκεί που θέλουν να τη δουν και πάλι οι οπαδοί της. “Το Aris Golden Club δείχνει τον δρόμο σε όλους. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα που μπορεί να παρέχει τα εχέγγυα για την ευημερία της ομάδας», τόνισε και κατέληξε λέγοντας: «Η υπόσχεση που μπορώ να δώσω από την πλευρά μου είναι πως θα κάνω τα πάντα προκειμένου ο Άρης να φτάσει εκεί που αρμόζει στην τεράστια ιστορία και την παράδοση του: Στην κορυφή. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας».

To Top