Την Τετάρτη αποφασίζει η Σουπερλίγκα…

Οριστική απόφαση για το καθεστώς με το οποίο θα αγωνιστούν οι ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση στο επόμενο πρωτάθλημα, θα λάβει η Σουπερλίγκα στην συνεδρίαση της Τετάρτης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: “Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 27/06/2012 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

1. Προτάσεις ΠΑΕ-μελών του συνεταιρισμού ως προς την αναδιαμόρφωση των συνεπειών εκ της μη λήψης άδειας, για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 καθώς και την αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος Super League – ΟΠΑΠ, 2012 – 13.

2. Συμβατικές σχέσεις του συνεταιρισμού με τον Όμιλο Forthnet.

3. Συζητήσεις με τον Π.Σ.Α.Π. και την Ένωση Β`-Γ` Εθνικής Κατηγορίας, αναφορικά με την τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου των εργασιακών σχέσεων ποδοσφαιριστών – ΠΑΕ & TAΠ (τροποποίηση Κ.Ι.Μ. και εν ισχύ Σ.Σ.Ε.) & σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Κέρκυρα, αναφορικά με προσφυγές ποδοσφαιριστών.

4. Αίτημα ΠΑΕ Α.Ε.Κ. περί έναρξης διαβούλευσης της Super League με το Υπουργείο Οικονομικών σε σχέση με συγκεκριμένη πρόταση περί ρύθμισης αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων δόσεων Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών προς το Ελληνικό Δημόσιο.

5. Διάφορα”.

 

To Top