Στεφανίδης: «Χάνουμε χρόνο, χρειάζεται διοίκηση Πρωτοδικείου»

Ο επικεφαλής του «Άρης Ενότητα», Παναγιώτης Στεφανίδης, πρότεινε στο δ. σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη να προχωρήσει σε σύσταση διοίκησης Πρωτοδικείου και κάλεσε τον ΑΣ Άρης να πάρει πρωτοβουλία για οικουμενική διοίκηση.

Ο κ. Στεφανίδης υποστήριξε αρχικά: «Δεν είχαμε καλή συνεργασία με την ΠΑΕ. Αυτό που γνωρίζουμε είναι οι διακανονισμοί… Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τη Λέσχη, τα έσοδα θα είναι περίπου 5,15 εκατ. ευρώ, προέρχονται από τηλεοπτικό συμβόλαιο, φανέλα, διαφημιστικές πινακίδες και την εκμετάλλευση του καταστήματος της COSMOTE. Το χορηγικό πρόγραμμα μπορεί να αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ. Μαζί με τα εισιτήρια μπορεί να αγγίξει τα 2 εκατ. ευρώ».

Συνεχίζοντας να κάνει λόγο για άντληση πιθανών εσόδων, ανέφερε: «Συνολικός στόχος από την πώληση εισιτηρίων διαρκείας που πρέπει να πουληθούν είναι τα 8.500 εισιτήρια και τα προβλεπόμενα έσοδα είναι 1,35 εκατ. ευρώ. Υπάρχουν απαιτήσεις της ΠΑΕ, άμεσα απαιτητά, που αγγίζουν 2 εκατ. ευρώ. Μέσα σε αυτά είναι τα 650.000 ευρώ του Κόκε. Υπάρχει ένα ποσό 1,7 εκατ. ευρώ που μπορεί να εισπραχθεί. Η ενημέρωση που είχαμε είναι ότι από αυτά 1,5 εκατ. ευρώ έχουν εκχωρηθεί σε παίκτες. Θεωρούμε με διακανονισμούς σε βάθος διετίας με τα έσοδα από τα εισιτήρια, μπορεί να καλυφθούν οι υποχρεώσεις προς τρίτους».

Δήλωσε, πάντως, οικονομική αδυναμία να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σημερινού ρόστερ και απεύθυνε κάλεσμα σε ΚΜΑ και ΑΣ Άρης για διοίκηση Πρωτοδικείου: «Για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς, υπάρχουν 21 συμβόλαια. Δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε. Όπως διαπίστωσα το ποσό είναι 4,3 εκατ. ευρώ. Αν αφαιρέσουμε πέντε από αυτά – κρατώντας τον Ουμπίντες θα μειωθεί στο 2,8 εκατ. ευρώ. Εμείς προτείνουμε να προχωρήσει το διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ σε διοίκηση Πρωτοδικείου, να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις. Αλλιώς δεν θα πετύχουμε τίποτα. Θεωρώ πολύ δύσκολο να αναλάβει μόνος του κάποιος αυτό το τεράστιο βάρος. Δεν θέλουμε να είμαστε διοίκηση. Θέλουμε μια διοίκηση από όλους τους Αρειανούς, να βγάλουμε την ομάδα από το τέλμα. Χάνουμε χρόνο για τις προτάσεις με τα χρήματα που θα εισρεύσουν. Χρήματα δεν έχουν μπει. Δεν πιστεύω ότι θα μπουν χρήματα. Είναι δεδομένο ότι σε λίγο καιρό εμείς θα κληθούμε να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα. Καλώ τον Ερασιτέχνη να πάρει πρωτοβουλία για οικουμενική διοίκηση».

To Top