Στην άκρη το πνεύμα των Χριστουγέννων, πέφτει με νίκη η αυλαία για το 2014!

Δύο ημέρες μετά τα Χριστούγεννα, ο Άρης υποδέχεται τα Τρίκαλα στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Στις 17.00 στο Αλεξάνδρειο οι κίτρινοι θέλουν να κλείσουν με νίκη το 2014, αλλά για να το κάνουν θα πρέπει να ξεφύγουν από το (χαλαρό) πνεύμα των ημερών.

Παιχνίδια με τέτοιες ομάδες, τέτοια εποχή, εντός έδρας πολλές φορές αποτελούν “παγίδες” που για να τις αποφύγεις απαιτείται να παραμένει το μυαλό μέσα στο κεφάλι.

Ο Άρης καλείται σήμερα να δείξει την πρέπουσα σοβαρότητα, αγωνιστική πειθαρχία και συγκέντρωση για να φτάσει στη νίκη, που φυσικά είναι το αυτονόητο απέναντι στα Τρίκαλα.

Είναι καλύτερη ομάδα, έχει καλύτερο ρυθμό, μεγαλύτερη ποιότητα, περισσότερες λύσεις και το “πρέπει” να τον συνοδεύει στην αγωνιστική αυλαία για το 2014.

Η αγωνιστική απραξία του περασμένου σαββατοκύριακου μετριάστηκε με το φιλικό που έδωσε η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη μεσοβδόμαδα με αντίπαλο τους Μαχητές Πεύκων στο Παλέ.

Σήμερα οι παίκτες του Άρη καλούνται να αφήσουν στην άκρη το πνεύμα των Χριστουγέννων και να πάρουν αυτό που όλος ο κόσμος στις κερκίδες του Παλέ θα περιμένει. Το ροζ φύλλο αγώνα.

Προβλήματα με απουσίες ή τραυματισμούς δεν υπάρχουν αφού Βεζένκοφ και Σίμτσακ θα αγωνιστούν κανονικά, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που είχαν μέσα στη βδομάδα.

Μοναδικός προβληματισμός για τον Πρίφτη και τους συνεργάτες του ίσως αποτελέσει το ότι τα Τρίκαλα θα παρουσιαστούν στο Αλεξάνδρειο με δύο νέα πρόσωπα, τον Αμερικανός γκαρντ, Άλεξ Χάρις και τον Σέρβο φόργουορντ – σέντερ, Ίλια Μιλουτίνοβιτς.

To Top