Την αλήθεια στον κόσμο! Ο ΑΣ οφείλει να βγάλει στον αέρα τις προτάσεις για το ποδόσφαιρο!

“Οι ιστορικές στιγμές που βιώνει ο τεράστιος Σύλλογος μας δεν αφήνει περιθώρια για λανθασμένες κινήσεις, ο Ερασιτέχνης θα κινηθεί με απόλυτη υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα και σε κάθε περίπτωση  με γνώμονα το συμφέρον του ΑΡΗ για να υπάρξει ένα επίπεδο αντάξιο της ιστορίας του Συλλόγου μας”… Με αυτές τις αράδες ολοκλήρωσε την ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης με αφορμή τις διοικητικές εξελίξεις.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Μισόλογα δεν χρειάζονται σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της… αυτοτιμωρίας του συλλόγου. Πρέπει να ειπωθεί η αλήθεια στον κόσμο! 

Ο ΑΣ οφείλει να βγάλει στον… αέρα τις προτάσεις που υπάρχουν, προκειμένου να γνωρίζουν όλοι τα πραγματικά δεδομένα και τις όποιες συνιστώσες σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

Ποιες είναι οι λύσεις που προτείνονται, ποιοι τις προτείνουν και τι εγγυήσεις δίνονται…  Όχι επικοινωνιακά “θέλω” και διεργασίες στο παρασκήνιο, από ανθρώπους που βάζουν το “εγώ” πάνω από το “εμείς”.

Όποιος κι αναλάβει τον Άρη θα πρέπει να το κάνει με ενήμερους τους φιλάθλους του Άρη για το πλαίσιο δράσης και το σχέδιο της “επόμενης μέρας”!

Σωτήρες και “λεφτάδες” πέρασαν και δεν ακούμπησαν τα τελευταία χρόνια από τον Άρη και το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει!

Είναι η στοιχειώδης αποστολή στην οποία καλείται να ανταποκριθεί το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Άρης.

To Top